=<paka owsiaka>=
...
Napisał(a)
Mam 17 lat i chciałbym się dowiedzieć jak mam brać, ile, jakie będe miał efekty i czy one zostaną po metanabolu... chciałbym teź wiedzieć czy jeźeli przytyje to mi duźo jak skończe brać zejdzie masy? z czym brać mete żeby zostały efekty?? z gury dziękuje.
=<paka owsiaka>=
=<paka owsiaka>=
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Daj sobie z tym spokuj jak narazie z rok jescze poćwicz. Szkoda marnować koks w takim wieku bo i tak będziesz miał duże przyrosty a koks dożuci Ci jeszce pewnie ładne rozstępy
"W życiu trzeba tak robić żeby zrobić a się nie narobić"
...
Napisał(a)
Yo ja właśnie zaczełem cykl z mietkiem 50 tabsów i bede miał duże rozstępy???
....:::NAJLEPSZA OBRONĄ JEST ATAK:::...
...
Napisał(a)
Najlepiej nic nie bierz bo jestes za mlody a jesli sie uparles to gora 63 tabsy (12321) nie powinno byc po takiej ilosci bardzo duzych spadkow a jeszcze mniejsze beda po 42 (1221). Co do rozstepow to po takiej ilosci nie powinno byc zbyt duzo.
Bez omki nie ma nagonki :)
Bez omki nie ma nagonki :)
PAKO TEAM RULEZZZZZZ
...
Napisał(a)
no wiem że jestem młody ale tylko prz***** sobie te 50 tabsów i bede leciał na odżyweczkach
a co do rozstępów to dzięki za odpowiedź hehe

....:::NAJLEPSZA OBRONĄ JEST ATAK:::...
...
Napisał(a)
Jak się raz sięgnie to będzie się i dalej sięgało po koks- taka prawda. Kiedyś wziąłem tylko 60 tabl. i mam do dziś rozstępy pod pachcami po ok. 10cm i z odnogami które nawet bez brania koksu chyba się rozwijajią. Więc daj sobie narazie z tym spokój, zwłaszcza na początku, możesz zażyć co najwyżej w przyszłości jak postępy będziesz robił bardzo wolno.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Meta + deka + omka ... Który cykl ??
Następny temat