...
Napisał(a)
witam. mam 20 lat i po moim 3cim cyklu z 20 strzałow omki (250mg/e3d) penis slabo mi swoi. Odblok zrobilem 3 tygodnie po ostatnim strzale - 30tab clomidu i 30 tamoxifenu. penis nie wrocil do swojego normalnego stanu przed cyklem...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
i juz po czesci moze to byc odpowiedzią z tym alko... mozliwe ze sobie wkrecasz i tyle ;) badanie tescia w kazdym punkcie gdzie badają krew, za śmieszne pieniądze a bedziesz miał pewnosc czy psyche czy brak tescia...
sprobuj walnac sobie porcje jakiegos NO z 0,5-1 h przed bzykankiem lub 3-4g AAKG ;) no i jak pisałem wyzej boostera tescia ;)
sprobuj walnac sobie porcje jakiegos NO z 0,5-1 h przed bzykankiem lub 3-4g AAKG ;) no i jak pisałem wyzej boostera tescia ;)
" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)
a i miesiac po odbloku zjadlem jeszcze 10 tab clomidu tak po prostu..bo myslalem ze bedzie cos lepiej i w sumie troszke sie na chwile polepszylo.
...
Napisał(a)
udaj sie do lekarza, jak jajka?? chodzi o rozmiar czy sie pomniejszyly??
...
Napisał(a)
jaja ok tak mi sie wydaje...a nic sie z tym nie da zrobic bez lekarza? nie przejdzie samo? bo jest tak ze normalnie stoji rucham laske z pare /kilkanascie minut i opada..
...
Napisał(a)
samo przejdzie ale to zalezy w jakim odstepie czasu jednemu szybciej drugiemu pozniej
...
Napisał(a)
na kazdego dziala inaczej niemozna tego sprecyzowac , a lekarz przepisze tab i po sprawie
...
Napisał(a)
hcg sprobuj jeszcze przybic albo krotki cykl z propa i sie odblokuj dobrze z hcg xP
.i.
...
Napisał(a)
a jakie lekarz moze przepisac tabletki? bo moge sobie je sam nakrecic;] ...
a co do cykklu to nie moge wrzucic 100tab metki i sie odblokowac?
a co do cykklu to nie moge wrzucic 100tab metki i sie odblokowac?
...
Napisał(a)
a ja bym pociągnął ze 2 opakowania dobrego boostera teścia np AxisHt z BSN (szybko się wkreca, poprawia libido i nastroj etc.)... nie jest źle jak ci dryga, są gorsze przypadki ;) potrzeba czasu, dobrej regeneracji, coś na poprawe libido, chęci i nastroju i będzie OK wg mnie :)
mozesz sobie tez zrobić badania na poziom teścia i sporo sie wyjaśni czy coś nie tak czy sobie wkrecasz ;)
mozesz sobie tez zrobić badania na poziom teścia i sporo sie wyjaśni czy coś nie tak czy sobie wkrecasz ;)
" bez diety nie ma atlety "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
cykl decanex , testonex , meta , s-bol co sądzicie?
Następny temat