mam taki problem 1 kaptor mam wiekszy nie jest to jakas za***ista roznica nie to ze jestem mutant xD czy cos tylko mam takie pytanie jezeli bede robil wiecej powtórzeń na kaptur "mniejszy" nie zajda zadne zmiany w budowie cycka ?:P np to wyglada tak biore dwa hantle 20 kg i na jedna reke robie zawsze 12 -15 powtórzeń wiecej i pozniej znowu tyle ze juz na obydwie 15 na 1 wychodzi 30 nadrugi 15 . pytam bo nie chce do tego mie cycka wiekszego i mniejszego
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To dział dla niezarejestrowanych użytkowników.
Ćwicz normalnie. Katowanie jednego kaptura to głupota. Możesz pogłębić różnicę ćwicząć w ten sposób. Może pora na sztangę?
Ćwicz normalnie. Katowanie jednego kaptura to głupota. Możesz pogłębić różnicę ćwicząć w ten sposób. Może pora na sztangę?
...
Napisał(a)
Widocznie nierównomiernie rozkładasz ciężar podczas ćwiczeń.
Hantle to dobry pomysł, tu nie oszukasz, jeżeli jedna strona "odpadnie", drugą nie nadrobisz.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2011-06-30 09:23:08
Hantle to dobry pomysł, tu nie oszukasz, jeżeli jedna strona "odpadnie", drugą nie nadrobisz.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2011-06-30 09:23:08
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!