...
Napisał(a)
witam nie wiem czy te pytanie się kiedy kolwiek pojawiło ale zapytam a więc mój znajomy wbił 30strz. Teścia i jest taka sprawa że się dopiero teraz odblokował clomidem 24tabl [ po pół roku] czy odblokuję się tym?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po takim czasie organzim powinien juz sam wrocic do normy, wiec clom zbedny, niech zrobi badanie na poziom tescia to bedzie wszytko wiedzial
...
Napisał(a)
A jakiego niby teścia?
No po pół roku to "po ptokach". Jw. Niech idzie na badanie testa.
I czemu się odblokowywał? Bo jak by miał to zrobić to zrobił by od razu po cyklu. Czyżby jakieś "dolegliwości", padnięte libido itd?
No po pół roku to "po ptokach". Jw. Niech idzie na badanie testa.
I czemu się odblokowywał? Bo jak by miał to zrobić to zrobił by od razu po cyklu. Czyżby jakieś "dolegliwości", padnięte libido itd?
------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
to ze zrobił wiekszą nedze niż miał bo pewnie sam się odblokował po takim czasie..
...
Napisał(a)
to się nazywa profesjonalne przygotowane do cyklu, zabrakło funduszy na clomid odrazu po cyklu czy też się nie wiedziało co to odblok? 

...
Napisał(a)
podobno nie miał dostępu... wiem że powinien sie odblokowac 3tyg po ostatnim szczale ale on po pół roku...
...
Napisał(a)
nie mial dostepu?
wysylasz laske do lekarza i mowi ze nie ma okresu, troche posciemnia i dwa sloiki zawsze wytarga
wysylasz laske do lekarza i mowi ze nie ma okresu, troche posciemnia i dwa sloiki zawsze wytarga
...
Napisał(a)
teraz to najlepiej niech idzie na badania, może już wszystko jest ok i odblok nie jest potrzebny.
+$+ sru sru
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!