...
Napisał(a)
mam mały problem jestm na cyklu z mety i prolo oczywscie osłonka jest sylimarol na poczatku za***ist**y apetyt jak zawsze mineło ponad 2 tygodnie bark apetytu :/ nigdy tak nie miałem to nie jest moj 1 cykl moze kruszyc mete ? zmienic osłonke pomuzcie bo mnie juz to w****i**a nie moge patrzyc na jedznie jestm głodny zaczne jesc koniec nie dokoncze nie chce przerywac cyklu

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze sobie wkrecasz... tez lece na takim cyklu teraz i moze nie mam szalonego apetytu, ale szamie zgodnie z "planem" .. napewno nie szukalbym tu winy w oslonkach, a kruszenie mety wplynie tylko na szybkosc wchlanialnosci tego zwiazku do organizmu..
...
Napisał(a)
poprostu nie mam apetytu na zarcie jakw czesniej kurak itp tylko same złe zeczy jak pizza itp staram sie jakos te 5 posiłkow dac do tego 3 razy białko pije ale czuje ze to za mało .
...
Napisał(a)
to jedz na sile ... ja tez chetniej o***albym z kilo cukieraskow, pizze i mase hamburgerow, ale niestety
takie rzeczy to tylko w erze 

...
Napisał(a)
jaka dawka tej mety i apteka czy ug?
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
a nie masz jakis innych dysfunkcji zoladkowych ?
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to sie zmuszaj ja nigdy niemam ochoty na te moje 7 posiłków a je popijam woda:D i gra
raz człowiek naprawde sie zakoch**e moja miłoscia juz do konca bedzie kulturystyka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!