...
Napisał(a)
Panowie wbiłem właśnie 1ml enana igłą 06 x 25mm (wiem, że za mała) akurat takie tylko mieli w aptece... i zaraz po wyciągnięciu igły z uda wytrysnęła krew, mniej więcej w takiej ilości jak ilość wstrzykniętego soku. Czy jest możliwe, że igła była za krótka i sok wyleciał? powtórzyć zastrzyk czy lecieć normalnie? pierwszy raz takie cos mi się zdarzyło wcześniej miałem dłuższe igły i było si... co radzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Myślę, że nic się nie stało. Pewnie przebiłeś naczynko krwionośne. Sok pozostał w mięśniu i się wchłonie. Ostatnio jak mi żonka wbiła mixa to też trochę więcej krwi poleciało niż zwykle, lecz nie miało to wpływu na dostarczonego testa do organizmu. Pozdr
...
Napisał(a)
czy wbijesz czy nie nic sie nie stanie najwyzej bedziesz mial wieksza dawke bo sok nie wylecial
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
no właśnie boję się, że mógł wylecieć... wywaliło co najmniej tyle krwi ile wbiłem soku, a potem od razu przestała lecieć... mówisz, że jest ok, nie trzeba powtarzać?
...
Napisał(a)
lol krew to nie sok chyba, co ?
pomyśl chopie
poza tym na udo 25 mm starczy. chyba, że masz 50% bf
Zmieniony przez - carmeloXD w dniu 2012-02-23 10:31:05
pomyśl chopie
poza tym na udo 25 mm starczy. chyba, że masz 50% bf

Zmieniony przez - carmeloXD w dniu 2012-02-23 10:31:05
...
Napisał(a)
no właśnie boję się, że mógł wylecieć... wywaliło co najmniej tyle krwi ile wbiłem soku, a potem od razu przestała lecieć... mówisz, że jest ok, nie trzeba powtarzać?
no wiec chyba swiadczy to o tym ze o ile sok ktory wbijales nie wygladal jak krew to obawy conajmniej bezpodstawne
no wiec chyba swiadczy to o tym ze o ile sok ktory wbijales nie wygladal jak krew to obawy conajmniej bezpodstawne

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
bf mam około 11
ok, panowie dzięki bardzo za pomoc
wbijam po sogu
uratowaliście mój spokój ducha z rana 

...
Napisał(a)
mialem tak wczoraj. Zakułem poślad i wymujac wytrysnal z 1cm krwi. Stwierdzilem ze bez lipy bo musialem naczynko jakies przerwac.
You stupid f*ck !
Polecane artykuły