SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

EGG PROTEIN NEW DESIGN ! ZOBACZ

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7027

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 123 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2450
A jakieś patenty na rozpuszczanie tego białka, może?:P Powiem tak, kupowałem kilkakrotnie, ze względu na średnią tolerancję laktozy u mnie (i brak funduszy na suplementacje izolatami) i poza jedną partią, którą rozrabiało się bez problemu, zawsze zostawało mi sporo grudek w shakerze, unoszących się na powierzchni :D nawet po dość długim shake shake shake xD Smak był okey, a przymierzam się ponownie do takiego zakupu i stąd moje pytanie ^^

"Nie trenujemy dla sportu.. no, nie do końca. Trenujemy by straszyć dzieci i oszałamiać kobiety"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 387
Tylko i wyłącznie blender wchodzi w grę żeby nie było grudek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 40 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8557
Nie wiem skąd wasze problemy, moje miesza się bez większego problemu. Nie tak łatwo jak wpc, ale shaker daje radę. Poza tym mi bardzo smakuje - mam wanilię.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 6776 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50488
Jedno z moich ulubionych białek. Znacznie lepiej je toleruję niż WPC. Wanilia najlepsza. Smaczna nawet, nie czuć za bardzo tego posmaku charakterystycznego. Na drugim miejscu czekolada, a zdecydowanie na ostatnim banan. Ze zjedzeniem banana miałem opory. Wanilia wchodziła gładziutko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 4946 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42640
Polecamy spróbować w foliach zip. Tam smaki są już podrasowane
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 2627 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 33410
czekoladowe Egg Protein przydałoby się podrasować bardziej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
wspominalem juz

jajo jest 'trudne'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 4946 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42640
skorup mam nadzieję że mówisz już o nowym Zipie?
dzięki za opinie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 2627 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 33410
niestety tak, na szczęście do placków owsianych nadaje się wyśmienicie. Wkrótce skosztuje pewnie nowej wanilii, mam nadzieję że będzie smaczniejsza bo cały czas szukam białka jajecznego które będę pił z uśmiechem na twarzy.

Co do nowej linii smaków to mam już za sobą kilka zipów i puszek tak więc korzystając z okazji pozwolę sobie wyrazić swoją opinię (dodam także, że opinia mojej żony jest identyczna ):
Profi Mass czekolada - strasznie sztuczny i do prawdziwej czekolady dużo mu brakuje
Profi Mass tiramisu - ciekawy smak i zarazem smaczny
System Protein 80 wanilia - mimo tak "oklepanego" smaku jakim jest wanilia to zdecydowanie na plus a mam styczność z tym białkiem od 10 lat
Whey Protein Complex kokos - sztuczny i ledwo wyczuwalny
Whey Protein Complex ice coffee - w przeciwieństwie do kokosa miłe zaskoczenie, całkiem przyzwoity smak

W kolejce do zakupu waniliowy Egg Protein, truskawkowy SP80 i Complex o smaku pinacolady.

Zmieniony przez - skorup w dniu 2011-02-09 11:16:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
dzieki za relacje

i smacznego !
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl

Następny temat

Witam Olimp polska firma?

WHEY premium