zastanawiam sie jakie warzywo moge przygryzac do zimnego ryzu i kurczaka ? domyslam sie ze marchewka, ale jednak ciezko 2 razy dziennie jesc po 250g marchewki...
salata raczej jako dodatek, bo tez ciezko z niej 250g uzbierac
kalafior i brokul ok, ale tylko w domu, bo na zimno odpada...
ciezko mi cos znalezc. rzodkiewka i szczypiorek to jem do twarogu w ostatnim posilku
ma ktos pomysl na jakies twarde warzywko nadajace sie do zabrania poza dom? najbardziej odpowiada mi forma i konsystencja marchewki... ale jakas odmiana tez jest potrzebna
i drugie pytanie:
tzn. zaplanowalem sobie ze do kazdego posilku bede jadl 200-250 g swiezych/mrozonych warzyw (z wyjatkiem potreningowego), czy taka ilsoc bedzie ok w diecie na mase, (zeby sie nie zakwasic), gdzie jem 5,5g WW, 2,5 gB (zwierzece+roslinne) oraz ~1 g T ?