Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/[art]_Zmiany_w_żywności_podczas_jej_przetwarzania_i_przechowywania.-t512719.html poczytaj o stratach co prawda przy ryżu są male ale lepiej zapobiegać i poczekać aż ostygnie pozdr
...
Napisał(a)
Nic Ci sie nie zepsuje. Nawet w trakcie upalow po 4h nigdy mi sie posilek nie zepsul. Ew. surowke dawaj osobnow pojemnik i nie bedzie problemu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
zepsuć się nie zepsuje, ale jak wali.
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
kasz dopiero wali jak przykryjesz ciepłą smród na cały autobus jak raz otworzyłem trzeba było otwierać delikatnie i powoli
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Kup lepszy pojemniczek, lepsze nie są aż tak droższe, doprowadź go do porządku, potem do lodówki otwarty i postaraj się wkładać w niego chłodniejsze posiłki
Ja tak robię to się przynajmiej MNIE ni psuje
Ja tak robię to się przynajmiej MNIE ni psuje
...
Napisał(a)
Przypomnialo mi sie, jak kiedys przyszlo mi otwierac pudelko na wykladzie w dusznej auli. Mimo ze sala byla duza, to i tak na wiekszej czesci sali zapanowalo poruszenie:)
...
Napisał(a)
Smierdzi miesem i ryzem Niektorym pachnie, jak kto lubi. Mi znajomi mowia, ze pachnie kebabem
Przepraszam przypomnialo mi sie. Raz przytrafila mi sie sytuacja, kiedy zrobilem piers w sosie chinskim z warzywami, wieczorem i zostawilem na noc nie chowajac do lodowki. Nastepnego dnia biorac do pray bakterie ladnie sie rozwinely az lekko gazowane sie zrobilo.
Przepraszam przypomnialo mi sie. Raz przytrafila mi sie sytuacja, kiedy zrobilem piers w sosie chinskim z warzywami, wieczorem i zostawilem na noc nie chowajac do lodowki. Nastepnego dnia biorac do pray bakterie ladnie sie rozwinely az lekko gazowane sie zrobilo.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
największe poruszenie jest gdy trafi się danie z czosnkiem,
w LO wyganiali mnie na dwór za takie praktyki.
pzdr/
w LO wyganiali mnie na dwór za takie praktyki.
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Jak trzymasz cieply i wilgotny ryz w worku to zawsze sie zepsuje i bedzie smierdział.
Ja mam na to taki sposob:
Ja robie tak ze gotuje ryz brozowy metoda calkowitej absorbcji wody (czyli zazwyczaj na 1 szklanke ryzu dajesz 1,5 szklanki wody). Pod koniec troche przemieszam zeby odparowac wode, a nastepnie daje go do takiego sitka z malutkimi dziurkami tylko na spodzie, nakrywam talerzem i mozna tak trzymac nawet 5 dni i nadal bedzie idealny nawet jak przelozysz do pojemnika.
Ja mam na to taki sposob:
Ja robie tak ze gotuje ryz brozowy metoda calkowitej absorbcji wody (czyli zazwyczaj na 1 szklanke ryzu dajesz 1,5 szklanki wody). Pod koniec troche przemieszam zeby odparowac wode, a nastepnie daje go do takiego sitka z malutkimi dziurkami tylko na spodzie, nakrywam talerzem i mozna tak trzymac nawet 5 dni i nadal bedzie idealny nawet jak przelozysz do pojemnika.
Polecane artykuły