Szacuny
25
Napisanych postów
1977
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27200
SuiteE, na konsystencję to znacząco nie wpłynie.Dawałam różne ilości i zawsze wychodziły mi ładne, nic się nie rozwalało. Jedynie na smak może wpływć;) Ilość jabłek jest więc raczej kwestią tego jaką mamy dietę,no i gustu smakowego. A jak dajesz mniej do środka albo po przyrządzeniu stwierdzisz,ze mogłeś więcej to na górę zetrzyj sobie więcej- taka polewa jogurtowo-jabłkowa w ogóle fajnie z nimi smakuje
a dużo tych jabłek tam wcale nie trzeba, bo po starciu robi się ich sporo. Ale najlepiej poeksperymentować i dojść do swojego ideału
Zmieniony przez - Caramel w dniu 2009-05-06 23:35:58
Szacuny
3
Napisanych postów
33
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
626
Sam przed chwilka sprobowałem :) stwierdzam ze jest bardzo dobre ;] poza tym gdy zjadlem 6 takich to nie moglem wiecej sa strasznie syte Gdy normalnych ziemniaczanych zjem z 12
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15756
Ja zrobiłem ze zwykłymi górskimi, starłem pół jabłka i niestety strasznie kiepsko to wyszło nie tyle pod względem smaku, co pod względem obracalności na patelni, co było niemożliwe :/ Muszę jakieś jabłka co mają mniej soku dorwać
Szacuny
25
Napisanych postów
1977
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27200
Eoghan,ale ze zmielonymi górskimi?
mi jeszcze się nie przytrafiło,żeby były jakieś problemy z przewróceniem. Może jak jabłka mają faktycznie aż tyle soku to trochę je odciśnij po starciu.