Szacuny
0
Napisanych postów
96
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1679
Mam do was pytanie jak przyprawiacie gotowaną pierś z kurczaka, bo chcę wykluczyć z mojej diety smażoną. Probowałem ostatnio z vegetą i było raczej nieciekawe (w zapachu i smaku). Z góry dzięki za propozycje.
Jeśli nie ten dział proszę o przeniesienie, bo dopiero przeczytałem podwieszony post
Zmieniony przez - BandH w dniu 2009-01-06 17:46:18
Szacuny
0
Napisanych postów
160
Wiek
31 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5727
Najlepiej zamarynuj przez noc czy tam kilka h w przyprawie z odrobiną soku z cytryny. Jak ktoś wspominał można pokroić w kostkę, wtedy szybciej załapie smak przyprawy.
Pozdrawiam
Szacuny
12
Napisanych postów
1777
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
29465
spróbój pokroić ja na malutkie kawałki i zjeść z ryżem ja duszę to chwilkę z pomidorem, czosnkiem dodaje bazyli, źiół prowansalskich, kurkumu, papryki ostrej, pierzu cayen czyli wszystkie przyprawy jakie są :) i nawet smaczne
Szacuny
54
Napisanych postów
3809
Wiek
39 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
41709
Z gyrosem jest bardzo dobra. Ja zawsze wlewam na patelnie troche wody, wrzucam pokrojonego w kostke kuraka i jak juz jest ugotowany i woda sie prawie zredukuje wtedy zasypuje dosyc grubo tą przyprawa.
Szacuny
21
Napisanych postów
176
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4294
Ja robię na parze i posypuje cyca w kawałkach przyprawą do kurczaka pikantną firmy Prymat, mieszanką ziół prowansalskich i pieprzem. Nie trzeba nawet solić a smakuję całkiem całkiem. :)