Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
...
Napisał(a)
jedyny razowiec warty uwagi to ten z mąki 2000. Kazdy inny niewiele się rózni od wszystkich innych pełnozisrnistych. (pełnoziarnisty to nie wieloziarnisty) Taki chleb razowy mozna spotkać w sklepach sieci Społem a pekarnia ktora je piecze nazywa się "Dolina baryczy" czy cos takiego...w kazdym razie nazwa zwiazana jest z doliną baryczy,
...
Napisał(a)
ja właśnie przed sobą mam ze społem rozmaitości mąka pszenna i żytnia ale oczywiście typów nie pisze..... do tego rozmaitości czyt. ziarna + cukier i emulgatory
ale dobry jest i go zjem a ze społem nie wiem czy ktoś się spotkał lubie młodośći jest on mieszany z soją to tak na marginesie.
ale faktycznie jak się kupi grahamkę to czuć że to grahamka a czasem na tych razowych tak oszczędzają że szkoda pisać
ale dobry jest i go zjem a ze społem nie wiem czy ktoś się spotkał lubie młodośći jest on mieszany z soją to tak na marginesie.
ale faktycznie jak się kupi grahamkę to czuć że to grahamka a czasem na tych razowych tak oszczędzają że szkoda pisać
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Są te firmy jak Oskroba,Schulstad,Benus to jest chyba przedstawiciel Mastermacher a jeśli ktoś ma w pobliżu Kaufland to tam też można dostać właśnie te paczkowane chleby robione specjalnie dla sieci Kaufland(bodajże w Chorwacji) I wśród tych chlebków powinny się znaleźć jakieś pełnoziarniste itp. No tyle że te chleby są stosunkowo drogie.
Zmieniony przez - yunnan w dniu 2008-09-01 09:19:44
Zmieniony przez - yunnan w dniu 2008-09-01 09:19:44
...
Napisał(a)
yunnan tlko te chleby już są strasznie przetworzone bo czasem mają datę ważności po parę miesięcy ale chyba i tak lepsze to niż białas
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
No racja 100% naturalne to one nie sa bo fakt paru miesięcy przydatności do spożycia jest zastanawiający gdzie nawet normalne chleby na zakwasie potrafią już po 4-5 dniach zapleśnieć. Ale co mi tam ja strasznie lubię ich smak
...
Napisał(a)
ja tam zabieram do szkoły grahamki lepeij cyca/jaja wsadzic i warzywka no i oliwe/masło
...
Napisał(a)
O przepraszam mój błąd te chleby nie mają żadnych konserwantów opisane jest to na stornie www.benus.pl więc teraz już z pełną odpowiedzialnością polecam te chleby
...
Napisał(a)
no dobrze...a czy razowiec jest też lepszy od pieczywa chrupkiego wasy?
...
Napisał(a)
Zdecydowanie jest lepszy od chrupkiego pieczywa, które jest mocno przetworzone. Ja jem albo chleb razowy albo graham. Kupuje je w takich opakowaniach z firmy Oskroba. Czasem też znajde dobry chleb na mieście, ale to rzadko.
Polecane artykuły