Szacuny
4
Napisanych postów
2628
Wiek
41 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28758
160 g platkow
130 gram mleka
3 jajka (czyli jakies 180g)
15 g oliwy
Ja dodaje troche slodzika rozpuszczonego w lyzce albo dwoch wody, albo lyzke kakao albo kawy. Zmieniaja smak minimalnie ale zawsze to jakas odmiana.
Smazysz to na teflonie, wyjdzie z tego jakies 4 albo 5 cienkich plackow, konsystencja ciasta powinna byc w sam raz do smazenia.
Ze skladnikow ktore ci podalem wyzej wyjdzie ci ok 1000 kilokalorii. Ja zjadam je na dwa posilki - pierwsze i drugie sniadanie. Sa dosyc syte i smaczne (jak nie spalisz). Jezeli chcesz posmarowac dzemem to oczywiscie musisz go doliczyc.
Smacznego.
Szacuny
13
Napisanych postów
5259
Wiek
2 lata
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
61816
ja tez mam problem z owsianymi poprostu sa okropne ale znalazlem na nie sposob wsypuje surowe owsiane do blendera dodaje mleka zimnego i je miksuje i wypijam
Szacuny
13
Napisanych postów
5259
Wiek
2 lata
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
61816
Do: Darek1805 ile dajesz ml mleka i ile g płatków? No i czy dorzucasz jakieś białko
platki to juz zalezy od ciebiw daj ile ci potrzeba mleka tak zeby nie bylo za duzo i nie za malo jak zaczniesz robic to puzniej bedziesz wiedzial ile dac zeby bylo dobrze
bialko to juz swoja drogo mozesz zjesc osobno jaja lub twarog ja tak jem
Surowe sa znacznie gorzej pzryswajalne od ugotowanych...
rozmawialem z BodyLine na ten temat i on tez tak robi ja nie widze zadnej ruznicy czy gotowane czy nie wiec jezeli lepiej wchodza mi takie to przy takich zostane
Zmieniony przez - darek1805 w dniu 2007-10-07 14:08:45