SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jak przerobic ostrowie na batony?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3534

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Moze ktos zna jakis sposob by przerobic sobie zapasy ostrowi (+ carbo) na batoniki ktore mozna miec zawsze pod reka?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2969 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 26817
eeee to ja już wole chyba pić zwykłe drinki białkowe które są za***iste w smaku niż się bawić w jakieś batony..pieczenie itd. nie dość że wymaga to dużo czasu to jeszcze nie wiadomo czy to w smaku dobre a i co najważniejsze dodatkowa obróbka (czyt.pieczenie,zapiekanie,podgrzewanie) odejmuje wartości odżywcze ,ścina się białko itd. itd. itd..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1748 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 41375
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 295 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12718
Hehe, co ja bym dal za takie rozwiazanie :D Ogolnie to jak juz jestesmy w takim temacie to zna ktos jakies batony badz cos podobnego (z duza zawartoscia bialka), cos co mozna wszamac w pracy badz szkole.

PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 2907 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 27817
podbijam bo dobry temat

Czuwa nad Tobą Bóg
Nie wszyscy Cie w dupe kopną
są ludzie bez nóg

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 206 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10069
jak ktos powie jak to zrobic to az dam soga

...żyj krótko a dobrze...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
pytanie czy zawarte tam substancje slodzace nadaja sie do obrobki termicznej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2643 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24308
to moze sami se zrobcie takie batony
https://www.sfd.pl/Przepisy_na_domowe_batony_na_lowcarb-t179084.html 

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1568 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44776
ja mam taki przepis: rozpuszczasz carbo z ostrowia w wodzie wlewasz w pojemniki wsadzasz do lodówki i jak sie zamarznie to masz lodowe batoniki

jedyny minus,ze trzeba ciagle z lodowka chodzic zeby sie nie rozpuscilo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ciekawe czy tak by wyszlo?
kg ostrowi + kg carbo (lub wiecej /mnie w zaleznosci kto jak sobie miesza) rozpuscic w minimlanej ilosci wody jaka sie da, zmiksowac. potem z trzech jajek piane ubic, zmieszac, do brytwanki i piekarnika na lekkim ogniu az woda odparuje i sie zlaczy. potem wyciagnac, pokroic. hmmmm taka jest teoria ... tzn pomysl do teorii - kto sie podejmie?

Walsnie najbardziej zastanawiam sie nad czyms co moze wplynac zeby sie ta masa polaczyla i byla troche spulchniona ( a nie jakis zakalec) - czy to pianka z bialek byla by ok?

No i czy obrobka termiczna wplywa na niszczenie bialek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 109 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2713
moze zelatyna..

..kto rano wstaje temu Pan Bóg mase daje..moje foty: http://www.sfd.pl/temat266830/#post1 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91876
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kreatyna + KAKAO

Następny temat

tylko konkrety

WHEY premium