Kosmiczna ilo.sc blonnika, zaiste niezbędna w carbo I smak jabljkowy który nie ma niczego wspólnego z jabłkiem .Jedyna zaleta to to ze w porównaniu ze smakiem pomarańczowym lepiej sie rozpuszcza, o dziwo.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki
napisalem juz chyba o tym ??
co do smakow carbo to mam sosunkowo male doswiadczenie (diety niskoww) - mialem jeszce trecowe - preferuje BXa
czyz nie o tym mowielem jako plusie BXa ??
blonik jest zbednym dodatkiem
pozwole sie nie zgodzic
przy np moim spozyciu warzyw kazda ilosc blonnika jest przydatna (wrecz szukam innych przemyslowych (ala ostrowia w klasie bialek) zrodel blonnika - jak ktos ma prosze o namiary
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
jak nie domyslasz sie to nie pytaj lepiej
ale THX za porade (dietetyczna)
poprostu nie widze powodu dlaczego blonik w oczach niektorych jest bledem
Co do tzw. "błonnika"... To jest NUTRIOZA - polisacharyd o bardzo nieskim IG i powolnym wchłanianiu - przy okazji też relatywnie drogi. Niestety, europejski wykazaz dodatków dietetycznych klasyfikuję nutrizę w grupie błonnika pokarmowego, zapewne właśnie z uwagi na bardzo wolne wchłanianie. Dla tego też, na etykiecie Bx musiał wyszczególnić ją w grupie błonnika.
S. Ambroziak
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
nie polecam
i aby oszczedzic szczegolow nie bede sie dalej rozpisywal