...
Napisał(a)
No dobra, nareszcie cos mam. Przeszperalem ten post co mi gumisiu poleciles (ze tez kuwa nie mogli zrobic dluzszego!) i jakis namiar na trojmiasto znalazlem. Wszystko przez to ze byla tam cenzurowana. Tak to bym wczesniej to znalazl, ale nie wazne.
Orientujecie sie moze o co chodzi z tym scukrzeniem maltodekstroz? Czy to chodzi o procent cukrow prostych? Jak tak to pewnie najlepsze byly by te o duzej procentowosci (ok.20%), w sumie to juz chyba w 99% takie podstawowe carbo, jak myslicie?
Pozdrawiam!
Orientujecie sie moze o co chodzi z tym scukrzeniem maltodekstroz? Czy to chodzi o procent cukrow prostych? Jak tak to pewnie najlepsze byly by te o duzej procentowosci (ok.20%), w sumie to juz chyba w 99% takie podstawowe carbo, jak myslicie?
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
To jak w końcu jest z tym swojskim carbo, zna ktoś stosunek malto do glukozy np.: 90%/10% ??? (przy malto niskocukrzonym)
Polecane artykuły