SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pizza - ciasto i sos

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 21406

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 1669 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11256
a ten knorr ile wogóle kosztuje?

Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1488
coś koło 5.70
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6262 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
W Rzanie 5,5zl chyba dalem. Na reklamach piszą ze sugerowana cena 4,99zl niestety skłąd ciasta nei jest za ciekawy

Zmieniony przez - domer w dniu 2005-06-10 14:34:57

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1488
Cwaniaczki!!!!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 332 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3172
oki mam przepisik:) mmmm
a wiec skladniki: (na 2 duze blachy-takie jakie sa w piekarniku)
1 kg maki
szklanka mleka
6 dkg drozdzy
sol
2 jajka
pol szklanki mleka

drozdze rozpuscic w cieplym (ale nie goracym) mleku, nastepnie przelac je do garnuszka pollitrowego i poczekac az wyrosna
pozostale skladniki wymieszac ze soba
kiedy drozdze wyrosna w garnuszku przelac je do reszty skladnikow
ugniesc ciasto i zostawic na ok 20 min w cieplym miejscu
ciasto to ma "odchodzic od reki"
jest to ciasto twarde, wiec nie dziwic sie

smacznego mmmm az mam ochotke sie podelektowac takim cudenkiem na prawde polecam bo jest to najlepsze ciasto jakie jadlam:)

p.s. pamietajcie bardzo wazne jest to, aby drozdze rozpuscic w cieplym mleku:) pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1488
Własnie sobie zrobilem tą z knorra pychotka!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 104 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 285
nio z mieskiem u gory jest dobra
a u mnie to jest tak ze moj salon jest miedzy silownia a pizzderia heh....

Jestem stworzona do ... Nieistniejacy elf. Zadziwiajaco piekna, niezwylke krucha.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 130 Napisanych postów 8967 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 48014
a ja jade niedlugo do wloch gdzie jest pizzeria i bede jadl taaaaaka duuuuuza pize na kolacje every day za free! buhahahhrhrhrh!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 332 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3172
ups tam na koncu mojego przepisu nie powinno byc pol szklanki mleka tylko pol szlanki oleju:)

piecze sie 20-25 minut w 180-200 st
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1292 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16191
ja sos robie tak:

zwykly przecier pomidorowy taki z kartonika, mala puszeczka koncetratu pomidorowego, trzydziesteczka (taka jak od wódki) oleju (z oliwek), oregano i inne przyprawy (do smaku) po czym smaruje ciasto tym, absolutnie nie zaluje tego sosu :)

instruktor kulturystyki / trener personalny

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaka dieta przy cwiczeniu rano?

Następny temat

co myślicie o R20

WHEY premium