MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Na Pizzerii raczej nie. Nuvola po 24h jest oka, ale po 48 się rozkręca
...
Napisał(a)
Piecyk fajny, pizza robiła się około 4.5-5 min, dobrze wypieczona od dołu. Myśle, że wstępnie moge polecić. Zdj słabe bo na szybko zrobione, żeby messengerem wysłać do kumpla a odrazu po było wcinane : D Dla ciekawskich około 1100kcal 50b 45t reszta ww gdzieś koło 130 :)
Zmieniony przez - alekswoj w dniu 2021-12-18 22:28:19
Zmieniony przez - alekswoj w dniu 2021-12-18 22:28:19
...
Napisał(a)
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
W weekendy zazwyczaj jem 3 posiłki w ciągu dnia zamiast 5 jak w tygodniu bo mniejszy wysiłek w ciągu dnia, dłużej śpie itp a fatu jem teraz na redu około 70-80 dziennie, a że dziś śniadanie i obiad dostarczyło mi tylko jakieś 20 t to mogłem szaleć z pizzą na kolacje :D mozzarella di bufala, chorizo i parmezan i się facik zebrał : P a no i oliwy ostrej z 10ml do dupek poszło :D
Zmieniony przez - alekswoj w dniu 2021-12-18 23:39:28
Zmieniony przez - alekswoj w dniu 2021-12-18 23:41:37
Zmieniony przez - alekswoj w dniu 2021-12-18 23:39:28
Zmieniony przez - alekswoj w dniu 2021-12-18 23:41:37
...
Napisał(a)
A nie no to jasne
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Sam zastanawiałem się nad wprowadzaniem do lokalu pizzy. Bo ciągle się pytają czy mam pizzę. Jakiego typu piec polecicie?
...
Napisał(a)
co się sprawdzi?
Zmieniony przez - Bonstek w dniu 2022-05-10 10:55:49
Zmieniony przez - Bonstek w dniu 2022-05-10 10:55:49
...
Napisał(a)
Bonstekco się sprawdzi?
Zmieniony przez - Bonstek w dniu 2022-05-10 10:55:49
Jeśli masz wystarczająca ilość prądu w restauracji to zainstaluj urządzenie elektryczne, jeśli posiadasz wystarczająco dużo miejsca to zainstaluj piec tunelowy: prosta obsługa, duża powtarzalność produkcyjna, bardziej odporny na rotację i na błędy personelu.
Ogólnie nie wiem czy jest to dobre pytanie na tym forum. Bo o ile znajdziesz tutaj wielu smakoszy to raczej nie znajdziesz osób działających w biznesie gastronomicznym. Moim zdaniem lepiej będzie zadać pytanie na forum biznesowym. Ewentualnie w hurtowni:
https://sklep.technica.pl/piece-elektryczne-2/piec-do-pizzy-sterowany-elektronicznie-1-komorowy-1x-pizza-350-mm-2-25-kw-komora-o-wymiarach-355x355x195-mm-pizza-master-countertop-351ed
Tutaj powinni podpowiedzieć co się najlepiej sprawdzi.
...
Napisał(a)
ja bardzo polecam do uzytku domowego kupic sobie kamień, super sprawa
...
Napisał(a)
Może zamiast pieca to kupisz kamień do pizzy? Wtedy wystarczy go włożyć do piekarnika i na tym robić pickę :D
Polecane artykuły