Szacuny
11152
Napisanych postów
51607
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czesc
To Nie bułki następująco:
Rozgrzewam toster i daje tam 30g boczku. Potem wlewam rozbeltane 3 jajka z cebulką(tutaj to można zostawić i mieć n9rnlanego tosta). Potem to daje do 3 kajzerek wieloziarnistych z Lidla. Do tego całą rzodkiewka, po plasterku pomidora oraz lisciu salaty lodowej oraz 45 g sera gouda.
I tutaj jest pytanie. Jaki sos do tego żeby to nienbylo takie suche? Jogurt naturalny ? Czy może coś innego polecacie ??
Szacuny
1017
Napisanych postów
5408
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
136962
Sos albo czosnkowy albo kolorowy: jogurt, musztarda, przecier pomidorowy jogurt, kurkuma, passata pomidorowa.
Nie wiem, ja ostatnio do pracy biorę kanapki posmarowane takim wynalazkiem GORCZYCA Z MIODEM - taki przecier kupiony w lokalnym sklepie mięsnym, mają różne takie cuda i smarowidła do wędlin.
Ciężko uznać gorczycę z kapką miodu za coś niezdrowego...
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".