Szacuny
11148
Napisanych postów
51564
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jesli do wrzącej wody wrzuce jajka i pogotuje 10-12min to jajko sie bardzo ladnie obiera praktycznie schodzi sama skorupka ale cały czas mi pękają. jak gotuje w zimnej wodzie to te jajka cale sie rozpieprzają. macie jakies inne sposoby?
Szacuny
3035
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349858
Ja zawsze daje jajka do wrzątku. Mój patent by wszystkie były równo ugotowane(co przy gotowaniu 10+ nie jest takie oczywiste) i by jednocześnie nie pękały, to wkładanie ich do garnka na sitku.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
Ja zawsze do zimnej je wsadzam i od zagotowania 5 min i są na twardo, na miękko ok 2.5 minuty.
Mozesz trochę octu do wody dodać, do wrzątku jedynie wsadzaj jaja o temp pokojowej, jak Koniu wkąłdaj na sitku czyłyżką bo wrzucajac je do wody ono stuka o dno
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.