Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
146
Yo.
Jak w tytule.
Odstawiłem sobie witaminy i po krótkim czasie już nie miałem ciemno-zielonego stolca.
Szukając jakiś informacji, osoby które miały taki problem, to jednak im doskwierały bóle czy innego tego typu problemy a to się mnie nie tyczy.
Również osoby, które spożywały dużo szpinaku (czy jakiś pokrewnych produktów), miały taki problem, lecz tutaj też nie spożywam takich produktów.
Teraz pytanie, jaki składnik wywołał taki efekt i czy jest to w ogóle problem? Wywalić witaminy i spróbować co innego?
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
146
A przychodzi ci jakaś myśl, który składnik/i, mogły tak zadziałać?
Pierwsza, najprostsza myśl, że jak problemy z metabolizmem, to pobudzacze metaboliczne, czyli ekstrakt z żeń-szenia koreańskiego, bioflawonoidy cytrusowy, cholina, inozytol, PABA
PS.
Jak możesz, wyjaśnij skrót, gerce. Jestem laikiem ;)
Zmieniony przez - kishida w dniu 2017-06-15 04:41:42