Szacuny
1
Napisanych postów
65
Wiek
26 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5617
Witajcie, chciałbym abyście ocenili dietę na redukcję , jest to pierwszy raz robiona dieta przeze mnie, co prawda potrzebuje jeszcze z 600 kalorii, ale myślę, że jak dorzucę jakiś serek wiejski to powinno pyknąć. Dajcie jakieś jeszcze wskazówki.
Wzrost: 192
waga: koło 80kg
staż: 1 rok (pół roku robienia masy z 70kg na 83kg, a później pół roku takiego opierdzielania)
Cel: pozbycie się z 3kg tłuszczyku ponieważ przy tej wadze trochę ociężale się czuję
Szacuny
1
Napisanych postów
65
Wiek
26 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5617
Tutaj właśnie mam ten problem. Jak dobić te 600 kalorii, bo łatwo byłoby serkami bo tanie, ale uważam, że przesada jeść 1kg sera. Mięso kosztuje jednak, a ja ogólnie w zwyczaju nie jadam aż tyle mięsa. Mogę to wątróbką dobić i to zrobić oliwą z oliwek?
Szacuny
1
Napisanych postów
65
Wiek
26 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5617
Mam wpakować węgle? jak się dobrze nie mylę czytałem na serwisach typu ZT gdzie był poradnik jak skonstruować dietę na redukcję i tak pisało 1gram węgli na 1kg, dla tych co chcą już resztki spalić to nawet 0,5g węgli na 1kg.
Szacuny
1
Napisanych postów
65
Wiek
26 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5617
To ile węgli mogę wpakować teraz jeszcze? bo moja waga tak się waha, raz mam 77, a raz 80kg. Jeśli wpakować to jaki produkt? ryż? czy może być makaron który u mnie często przy obiedzie gości?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12163
Napisanych postów
160716
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1235590
tutaj juz dochodza indywidualne predyspozycje, ja np wole miec wegle dosc nisko, ale zaczynam zazwyczaj w granicach 150-200g i jest ok. jednak w przeliczeniu na moja mase ciala wychodzi podobnie