SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PRODŻEKT DZIKA MASA - ELbodybuilder po DZIKĄ MASĘ

temat działu:

PRODŻEKT DZIKA MASA / PRODŻEKT DZIKA PLAŻA

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10633

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1310
Rokko
sadzone jajca - mniam!



Też bardzo lubię, dlatego tak często je jem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 3923 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 433872
Jajka w każdej postaci są super, no może jedynie na surowo trochę gorzej, ale jak się doda trochę słodzika to wchodzą elegancko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1310
Dzika masa by ELbodybuidler- Dzień 29- 10. 11. 14 r


Uzupełniam wpis z wczoraj ;)


Dieta:


4 jajka+ 100 g p owsiane
100 g orzechy włoskie
2 posiłki: 400 g pierś z kurczaka+ 270 g makaron p ziarno+ 450 g fasolka szparagowa
100 g gainer
200 g twaróg chudy+ 50 g masło orzechowe


Trening:

Brak

Suplementacja:

10 g bcaa+ 1 g wit. C- rano
2 tab wit. i min.+ 1 tab ZMA- do ostatniego posiłku


SebastianMielecki
Jajka w każdej postaci są super, no może jedynie na surowo trochę gorzej, ale jak się doda trochę słodzika to wchodzą elegancko


Zgadzam się w 100 %. Wchodzą dobrze ze wszystkim i o każdej porze dnia, a na surowo nigdy nie jadłem w sumie.


Dziś katuje plecy:



Zdjęcie posiłku i obrazku który mnie bardzo motywuje:






...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 3923 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 433872
Ja kiedyś w końcówce masy, jak już nie miałem apetytu, to sobie piłem z rana.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1310
Dzika masa by ELbodybuidler- Dzień 30- 11. 11. 14 r


Dieta:

4 jajka+ 100 g pierś z kurczaka+ 100 g ryż basmatii+ 50 g m. zytnia+ 300 g marchew+ 150 g sos pomidorowy
ok. 200 g jabłko. Tego ,, posiłku`` nie miałem w planach ale czułem dużą ochotę żeby coś zjeść po interwałach
200 g wołowina+ 100 g ryż+ ok. 250 g mieszanka warzyw+ 10 ml olej rzepakowy
40 g wpc+ 40 g carbo
200 g indyk+ 100 g ryż+ 200 g mieszanka warzyw+ 10 ml olej rzepakowy
200 g twaróg chudy+ 95 g m orzechowe( dziś sobie trochę poszaleje). Wgl dopiero dziś się zorientowałem że źle liczyłem ilość tłuszczy z masła orzechowego, sądząc że z porcji jaką jadłem dostarczam 38 g tłuszczy, a tak naprawdę dostarczałem 28 g, ale się tym nie martwię trzymam się tego dalej że zazwyczaj na ostatni posiłek jem 28 g tłuszczy a nie 38 g.


Trening:

Po pierwszy posiłku: Interwały: 10 burpes+ 100 m bieg+ 10 sit-ups+ 100 m bieg x 10 Czas: 23 min 43 sec

MC klasyczny 4 s po 5 powt 105, 2 x 115, 125, 180 kg x 0 ( wstyd i tragedia, byłem pewny że mnie się uda, a dociągnąłem tylko do linii kolan, 60 kg x 20
Podciąganie się na drązku, nachwyt, szeroko 2 s + 0 kg x 5 powt i 2 s + 2, 5 kg x 5 powt
Wiosłowanie sztangą, nachwyt 5 x 5, 75, 80, 85, 90, 95
Obwodowo z 60- 90 sec przerwy między seriami:Ściąganie drążka w. górnego do brzucha, chwyt wąski i neutralny 8sztx10, 9 szt x 7 rest + 1- 2, 8 szt x 8- 10, 7 szt x 10- 12 z przytrzymaniem, Ściąganie drążka za głowę, szeroko nachwyt 7 szt x12, 2 x 8 szt x 8- 10, do klatki 10 szt x 8 drop do 6 szt za głowę x 8- 10
Ściąganie drążka w. górnego do brzucha, podchwyt na szerokość barków 7szt x 12, 7sztx 10- 12, 8 szt x 8- 10, 7 szt x 10- 12 z przytrzymaniem
Wiosłowanie hantlami w opadzie tułowia 2 x 15 kg na hantel x 25 i 20, 2 s 12 kg na hantel x 30
unoszenie ramion, w opadzie tułowia na boki 9 kg x 15, 12 kg x 10, 15 kg x 8 z przytrzymaniem( ruch nie izolowany), 12 kg x 8 drop do 6 kg x 8 drop do 4 kg x 8 z przytrzymaniem
Wspięcia na palce stojąc, obunóż, smith 4 s 65 kg x 10


Suplementacja:

1 g wit C.- do pierwszego posiłku
10 g meta-alanina- przed interwałami
20 g bcaa- po interwałach( od dziś zwiększam dawkę bcaa do 20 g ed)
3 miarki agmatyny- przed treningiem
40 g wpc+ 40 g carbo- po treningu
2 tab wit. i min.+ 1 tab ZMA- do ostatniego posiłku

Dziś do wpc nalałem idealną ilość wody, w końcu tak mega fajnie poczułem smak karmelu( wcześniej nie czułem go tak dobrze bo ciągle lałem do shakera za dużo wody).


Niestety dziś nie znalazłem czasu na trening pozowania, ale nie martwię się tym bo na pewno go nadrobię.


SebastianMielecki
Ja kiedyś w końcówce masy, jak już nie miałem apetytu, to sobie piłem z rana.


Ja nie wiem ile musiał bym jeść żeby zamiast zjedzenia czegoś zdecydować się na wersję płyną



Pierwszy i czwarty posiłek:










Zmieniony przez - ELbodybuilder w dniu 2014-11-11 18:23:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
Widzę, że kolega wcina ten sam makaron co ja chyba ;P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1310
Dzika masa by ELbodybuidler- Dzień 31- 12. 11. 14 r


Trening:

Pozowanie ok. 40 min ( z tego ok. 15 min spędziłem na oglądanie i analizowanie filmiku dotyczącego nauki pozowania:





Dieta:

4 jajka+ 105 g p żytnie
120 g pierś z kurczaka+ 8 wafli ryżowych+ 50 g orzechy włoskie+ ok. 100 g brokuł
Podzielone na 2 posiłki: 400 g pierś z kurczaka+ 200 g ryż+ 350 g brokuł+ 30 ml olej rzepakowy
200 g twaróg chudy+ 55 g masło orzechowe

Suplementacja:

20 g bcaa- na czczo
1 g wit. C- do pierwszego posiłku( nie jestem pewny czy dziś ją wziąłem)
2 tab wit. i min+ 1 tab. ZMA- do ostatniego posiłku


Doris.K
Widzę, że kolega wcina ten sam makaron co ja chyba ;P


Ja wcinam makaron z Lubeli.


Motywacja na dziś:













...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 3923 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 433872
Ben Pakulski wiedzę ma ogromną, bardzo często go oglądam.
Pozowanie jak poszło?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1310
Dzika masa by ELbodybuidler- Dzień 32- 13. 11. 14 r


Dieta:

4 jajka+ 100 g ryż+ 300 g pomidor+ 100 g marchew
165 g pierś z kurczaka+ 100 g ryż+ 165 g fasolka szparagowa+ 20 ml olej rzepakowy
165 g pierś z kurczaka+ ok. 130 g ryż+ 165 g fasolka szparagowa+ 10 ml olej rzepakowy
40 g wpc+ 40 g carbo
165 g pierś z kurczaka+ ok. 70 g ryż+ 165 g fasolka szparagowa+ 10 ml olej rzepakowy
200 g twaróg chudy+ 55 g masło orzechowe


Trening:

Klatka+ biceps+ brzuch+ hiit

Wyciskanie hantli skos + 5 powt tempo 5010= 21 kg, 2 x 23 kg , 26 kg. Dodatkowa seria 26 kg x 12
Wyciskanie sztangi skos- 75 kg x 4 + 3-4 pol ruchy( przesadziłem z ciężarem) 55 kg x 11, 65 kg x 8- 10, 50 kg x 8- 10 z przytrzymaniem rest + 5
Wyciskanie sztangi skos + 40 kg x 12, 50 kg x 9, 50 kg x 8-9, 55 x 6 drop do 30 kg x 8- 10
Rozpiętki na bramie 3 serie łączone od dołu( 1s 1 szt, 2 s 2szt i od góry( 3 s 3 szt) po 15, 2 s rozpiętek na górę klatki 3 szt x 15, 2 szt x 30

Uginanie przedramion z hantlami, supinacja 3 s po 5 powt po 12 kg
Uginanie przedramion ze sztangą, podchwyt 15 kg x 15( ,,normalnie``) + 15 powt drag curls

Wypychanie bioder leżąc z uniesionymi nogami( 5010- główne skupienie na fazie negatywnej) p4 s po 8 powt ok. 30 sec przerwa
Spięcia skośne z unoszeniem nogi 15, 3 s 20 powt

Skakanka 1 min + 30 sec przerwy x 13 ( tylko jedną rundę zrobiłem bez skucia, średnio 1- 2 skucia na rundę)

Treningu pozowania jeszcze nie robiłem( niestety się nie wyrobiłem), postaram się zaraz zrobić( maks 20 min, ale jutro za to zrobię około 1h może podzielone na 2 razy w ciągu dnia, jeszcze zobaczę)


Suplementacja:

1 g wit C- do pierwszego posiłku
20 g bcaa+ 3 miarki agmatyny- przed treningiem
40 g wpc+ 40 g carbo
2 tab wit. i min.+ 1 tab. ZMA- do ostatniego posiłku



SebastianMielecki
Ben Pakulski wiedzę ma ogromną, bardzo często go oglądam.
Pozowanie jak poszło?


Zgadzam się, bardzo pomocny jest jego filmik, nie pierwszy i na pewno nieostatni raz go obejrzałem. A co do treningu pozowania to było ok. skupiłem się głównie na odpowiednim ułożeniu ciała a nie na maksymalnym napięciu mięśni.



Dziś rano nie robiłem placka, tylko zrobiłem ryżową jajecznice, była dobra ale ryż trochę się nie dogotował. Marchewka nawet dotrwała do zdjęcia :P












Zmieniony przez - ELbodybuilder w dniu 2014-11-13 21:35:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1310
Dzika masa by ELbodybuidler- Dzień 33- 14. 01. 14 r


Trening:


SQ klasczyny 5 x 5 60, 65, 70, 80, 90 - wszystkie serie w tempie 5010
Fronty 2 s 55 kg x 8- 9, 45 kg x 12- 15, 40 kg x 12( bez pełnego wyprostu w kolanach) rest + 5 powt, sztangą z tyłu
MC na prostych nogach ze sztangą 5 x 5 72, 77, 82, 87, 92 ( 5010)
Przysiad tylny, smith 50 kg x 15, Myo- reps 60 kg x 8 + 10 razy po 3 powt( 15- 25 sec przerwy)
Wypychanie nogami na suwnicy 240 kg x 12, 2 x 260 kg x 8- 10, 240 kg x 10- 11
Prostowanie siedząc 5szt x 12, 6szt x 10, 7 szt x 8, 5 szt x 10 + Uginanie leżąc 4sztx 12, 5 szt x 8, 5 szt x 6 rest + 2, 4 szt x 8
Wykorki z hantlami 2 x 7 kg na hantel 30 powt
Mc na prostych nogach z hantlami po 12 kg x 30
Wspięcia na palce stojąc jednonóż 26 kg x 5, 2 s 30 kg x 5
Wspięcia na palce siedząc 4 s 50 kg x 11- 12
Wspięci na palce na hack maszynie stojąc, równolegle do ziemi, w 3 pozycjach stóp( palce do wewnątrz, stopy równolegle i palce na zewnątrz) 3 s 7 szt po 10 powt, po 12 powt i po 10 powt

Kardio: 30 min orbitrek 7, 1 km

Po kardio ok. 10 min rozciągania nóg

Niestety dziś miałem tyle spraw na głowie związanych ze studiami i kursem który zaczynam w poniedziałek że dziś raczej już nie dam rady zrobić treningu pozowania( co mnie smuci i wkurza), wczoraj dałem radę zrobić tylko ok. 15- 20 min pozowania.


Dieta:

4 jajka+ 60 g m. żytnia+ 450 g ziemniaki
120 g kurczak+ 100 g p jęczmienne+ 100 g kukurydza+ 2 ogorki kiszone+ 3 pieczarki+20 ml olej rzepakowy
200 g wołowina+ 500 g ziemniaki + 300 g marchew+ 100 g pomidor+ 10 ml olej rzepakowy
40 g wpc+ 40 g carbo
200 g indyk+ 400 g ziemniaki+ 100 g marchew+ 10 ml olej rzepakowy
Za ok. 40 min zjem: 200 g twaróg chudy+ 50 g masło orzechowe


Suplementacja:

1 g wit C- do pierwszego posiłku
20 g bcaa+ 3 miarki agmatyny- przed treningiem
40 g wpc+ 40 g carbo
2 tab wit. i min.+ 1 tab. ZMA- do ostatniego posiłku








Posiłki 1, 2, i 3 oraz mój skromny supli od UNS`a















Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PRODŻEKT DZIKA MASA - UNS Dzika Masa by adkens

Następny temat

PRODŻEKT DZIKA MASA - Bicek rośnie jest radośnie

WHEY premium