SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

No i sierpień, powoli koniec wakacji...no to lecimy dzień w dzień na pełnej libacji!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 119417

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
może nie stać wcale, może stać i noc. Jak już sobie życzysz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95438 Napisanych postów 365778 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1672894
co i raz to co ile?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
wetrzyj solidnie i dokładnie przyprawy i możesz wjeżdżać do pieca
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
niech 30 min się popiecze i od tego czasu co 15 min i będzie oki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95438 Napisanych postów 365778 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1672894
no to w weekend spróbuję zrobić

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95438 Napisanych postów 365778 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1672894
czy lepiej w połówkach wrzucić ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
jak lubisz piec mięso, a nie jesteś przekonany do tego sposobu obróbki termicznej to Ci coś mogę polecić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95438 Napisanych postów 365778 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1672894
?????????

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
mianowicie termometr do pieczenia.
fajna rzecz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
wbijasz w najgrubszą część mięsa i Ci mierzy temp.
Kurczak, gęś, kaczka 85 stopni ma mieć w środku
wołowina, stejki wołowe 65 stopni
wieprz 85

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Sos słodki chilli [LC]

Następny temat

Błyskawiczne mini-bułeczki otrębowe z mikrofalówki

forma lato