Szacuny
260
Napisanych postów
9148
Wiek
40 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
123840
Niestety z rybami mam ten problem, że poza łososiem pieczonym, wędzonym i tuńczykiem w puszcze, inne mi nie wchodzą. Mam przeczulony węch po ciąży i dorsz na parze mi tak śmierdzi, że jak ostatnio robiłam córce, to myślałam, że puszczę pawia ;D
Halinae, jak przygotowujesz fileta z indyka? Podobnie jak z kurczaka? Jest bardziej twardy?
Szacuny
39
Napisanych postów
3267
Wiek
49 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
134398
Widać wszyscy maja podobne patenty :) Indyka albo piekę w całości, tylko trzeba uważać, żeby nie przesuszyć, albo z mielonego jakieś klopsiki czy coś takiego (często w piekarniku na blasze wyłożonej papierem - nie trzeba tłuszczu dodatkowego, a poza tym stać nad tym nie trzeba ;)
Szacuny
125
Napisanych postów
12439
Wiek
50 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
85713
ja indyka smaze w plastrach, na ogol wiecej a potem trzymam w pudelku w lodowce i potem kroje albo do omleta z kasza albo zjadam z chebem razowym i pomidorkiem :) ostatnio hitem sa steki wolowe z biedronce mozna teraz kupic a antrykotu i rostbefu