SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Czas na zmiany i porządnego kopa

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9842

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Niestety z rybami mam ten problem, że poza łososiem pieczonym, wędzonym i tuńczykiem w puszcze, inne mi nie wchodzą. Mam przeczulony węch po ciąży i dorsz na parze mi tak śmierdzi, że jak ostatnio robiłam córce, to myślałam, że puszczę pawia ;D

Halinae, jak przygotowujesz fileta z indyka? Podobnie jak z kurczaka? Jest bardziej twardy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
sprobuj piec dorsza piekarniku w folii z sokiem z calej cytryny i koperkiem, badz pietrucha! zapach ryby znika!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Megi, chyba mam zamrożoną polędwicę z dorsza, to spróbuję. Dzięki :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
próbuj, mnie tez odrzucało, a w ten sposób jest bardzo ok! :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3267 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 134398
Widać wszyscy maja podobne patenty :)
Indyka albo piekę w całości, tylko trzeba uważać, żeby nie przesuszyć, albo z mielonego jakieś klopsiki czy coś takiego (często w piekarniku na blasze wyłożonej papierem - nie trzeba tłuszczu dodatkowego, a poza tym stać nad tym nie trzeba ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
ja indyka smaze w plastrach, na ogol wiecej a potem trzymam w pudelku w lodowce i potem kroje albo do omleta z kasza albo zjadam z chebem razowym i pomidorkiem :) ostatnio hitem sa steki wolowe z biedronce mozna teraz kupic a antrykotu i rostbefu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Halinae, całego indyka??? Czy całą pierś? :)

Markoto, po ile są? Steki czy pieczone mięso to mi akurat super wychodzą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Wczoraj widziałam za 44 jakiś wypasiony w Lidlu. Bałam się tyle wydać, bo znając moje szczęście, pewnie akurat by mi nie wyszło :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3267 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 134398
W lidlu to brazylijskie :) Też się do mnie uśmiechają ;)

Nie, no pierś samą, cały indyk to nie wiem, czy by mi do piekarnika wszedł (i nie byłby taki chudy już ;))
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPAM - Różowe sztangielki tylko dla strongmenki!

Następny temat

Prośba O Poradę

forma lato