SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nie wolno SPAMować na czczo.

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 102433

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 332 Napisanych postów 3392 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 128135
Ja to bym chyba musiała mieć ta owsiankę ze skwarkami z boczku albo coś W ogóle to mnie owies nie lubi i mam po nim zawsze rewolucje żołądkowe. Już czuje jak mnie wydyma.

Zoria no mówiłam wczoraj, nie wliczaj, nie wliczone to się nie liczy

Dużo ci za dużo tego tłuszczu wychodzi? Jak wczoraj nie dojadłaś to śmiało przekraczaj, świat się nie zawali (chyba)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1811 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13131
e no nie zawali, ale mam teraz questa żeby pilnować się rozkładu, bo ciągle mi skacze to tu, to tam...a z karkówką za Chiny nie mogę sensownie ułożyć ale dam radę, w końcu głupia miska mnie nie pokona!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
u mnie tez zawsze tłuszcz dobija jako pierwszy a potem kombinuje jak białko dobić :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 332 Napisanych postów 3392 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 128135
Karkówka to podstępna jest, nigdy mi się nie mieści z tłuszczami w takiej ilości co bym jej zeżarła. Tak samo boczek i żeberka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1811 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13131
no...ale nakombinowałam się okrutnie i jakoś się zmieści mniam mniam steczek 200 gram
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
robisz to jako steka??? czy w piekarniku pieczesz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 332 Napisanych postów 3392 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 128135
Ja karkówkę najczęściej na patelnie grillową i smażę 3-4 minuty strona i gotowe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1811 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13131
patelnia grilowa, si
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1811 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13131
będzie z czosnkiem i bazylią, o kurczę dziwne ale właśnie odłączył mi się apetyt
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
muszę spróbować , tak robię steki z antrykotu .... mniam chyba się w poniedziałek przejadę do mięsnego :) a ostatnio odkryłam koper włoski, w sałatce pysznosci
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Proszę o pomoc w redukcji NOWA.

Następny temat

Young Lady 2

WHEY premium