SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Dziwki, koks, tajski boks ;D

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 185377

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13727 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126299
To co? Krócej? Czy dłużej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 25012 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150183
skint73
A jak mam te steki minutki z woła, to faktycznie po minucie z każdej strony? Nie otruję się

Zmieniony przez - skint73 w dniu 2014-03-02 19:21:47


Nie powinienes, wszak tatar z wola w ogole nie jest poddawany obrobce termicznej :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 25012 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150183
Ale nie otrucie, a zdatnosc do jedzenia to inna bajka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 96354 Napisanych postów 366911 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1676451
w żabkach są dobre steki mrozone

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2245 Napisanych postów 12666 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 171000
Kupcie sobie sól zmiekczajaca mieso, odpowiednio wczesniej nacierasz ta solą miecho i kazdy wol bedzie miękki z patelni w pare min

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13727 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126299
Ja dzisiaj w biedrze kupiłem, 331 g za 12 pln
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13727 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126299
Arkus zjadłęś ryż?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11152 Napisanych postów 51607 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wystarczy dac zwykla sol:) gadalem z kucharzem na temat tego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 25012 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150183
Arkus P
Kupcie sobie sól zmiekczajaca mieso, odpowiednio wczesniej nacierasz ta solą miecho i kazdy wol bedzie miękki z patelni w pare min


Wystaczy zamarynowac odpowiednio wczensiej (rowniez w soli) Zadna specjalna sól nie jest potrzebna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2245 Napisanych postów 12666 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 171000
Zjadlem Skint i powiem ci ze cos zatrybilo, podjadlem delikatnie na glod jakies kanapeczki i jest ok nigdzie juz nic nie leci bez kontroli ;)

Brak podpisu

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

cyklowanie

Następny temat

pierwszy cykl sterydowy

WHEY premium