"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
No i zostałem sam
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
MalinowaGrekar robiles szynke wolowa ? Mam piekny kawalek miesa, musze go upichcic, myslalam zeby z tego bitki zrobic albo upiec w calosci, ale wola jeszcze w calosci nie pieklam, jakies pomysly na takie miecho ?
owszem Mamciu , pieke w pracy codziennie w ilości ok 10-15 kg woła. Zasada pieczenia perfekcyjnej wołowiny polega na tym, iż miesko powinno osiągnąć w punkcie centralnym 65 stopni. Ciężko jest to domowo ocenić, chyba że masz termometr do mięsa. Polecam zainwestować :) zamarynuj je na swój ulubiony sposób, podaj wagę kawałka i obliczymy jak powinien przebiegać proces obróbki termicznej
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 00:12:09
.lara.croft.ogladam, Grekar wie co dobre :)
Cóż takiego dobrego Księżniczko?
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 00:23:57
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 00:25:04
...
Napisał(a)
Grekar spac nie moze chyba...
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
do pracy byście się wzięli jak ja
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!
Polecane artykuły