SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Spam - Tu Panowie gotują dla Pań :-D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116100

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 9424 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52877
Dobranoc trzymaj sie♥

"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 9424 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52877
No i zostałem sam

"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Co jest darmozjady
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
kto w co kogo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Malinowa
Grekar robiles szynke wolowa ? Mam piekny kawalek miesa, musze go upichcic, myslalam zeby z tego bitki zrobic albo upiec w calosci, ale wola jeszcze w calosci nie pieklam, jakies pomysly na takie miecho ?


owszem Mamciu , pieke w pracy codziennie w ilości ok 10-15 kg woła. Zasada pieczenia perfekcyjnej wołowiny polega na tym, iż miesko powinno osiągnąć w punkcie centralnym 65 stopni. Ciężko jest to domowo ocenić, chyba że masz termometr do mięsa. Polecam zainwestować :) zamarynuj je na swój ulubiony sposób, podaj wagę kawałka i obliczymy jak powinien przebiegać proces obróbki termicznej

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 00:12:09




.lara.croft.
ogladam, Grekar wie co dobre :)


Cóż takiego dobrego Księżniczko?



Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 00:23:57

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 00:25:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Wstawac, hellol pp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95217 Napisanych postów 365480 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1672005
witam wstajemy i zwiedzamy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Grekar spac nie moze chyba...

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17704 Napisanych postów 132186 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460792
do pracy byście się wzięli jak ja

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Ja pracuję

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie

Następny temat

[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!

forma lato