...
Napisał(a)
a o co cho z tym, że Umiński jest arogantem czy coś? w sensie na zawodach jako sędzia np?
...
Napisał(a)
generalnie jest nieprzyjemnym czlowiekiem, do swoich spoko, do obcych albo gorszych juz czuje sie lepszym i jest zarozumialy
cos w stylu tego lysego od weryfikacji na mp
Zmieniony przez - Santiago92 w dniu 2014-02-06 23:40:20
cos w stylu tego lysego od weryfikacji na mp
Zmieniony przez - Santiago92 w dniu 2014-02-06 23:40:20
...
Napisał(a)
xperdzięki ,bo ja na sucho wp*****lałem do tej pory ,to już nie jadalne dla mnie
To grubo
Ku waszej pamięci, Żołnierze Wyklęci!
...
Napisał(a)
dali takiego kmiota bez zmyslu przewidywania i sie potem dziwic, ze kolejka az na schodach
...
Napisał(a)
Panie ale ja już jestem wyczytany
Teraz to wchodzi kategoria niebieskich pasów
Teraz to wchodzi kategoria niebieskich pasów
...
Napisał(a)
ja sie zweryfikowalem z 3h przed startem kategorii , a od 8 juz tam siedzialem do 16? cos kolo tego nasza ruszyla
...
Napisał(a)
Xper, ogarnij to mniej więcej tak:
Jak tylko trochę obsmażysz kurczaka z wierzchu lekko to zaraz przykryj pokrywką żeby soki z niego wszystkie nie wyparowały tylko żeby się dusił od tej pory, wrzuć do tego pomidora albo przecier pomidorowy, jakąś paprykę czy coś, cebulę, co tam jeszcze masz i będzie generalnie spoko smakować - kukurydzę z puszki, jak lubisz na słodko kwaśno to ananasa można wj**ać jak jesteś za bogaty, pieczarki są spoko, najważniejsze, żeby to wszystko się pod przykryciem robiło to Ci się fajny sos zrobi bo warzywa te soki puszczą i się nie spieką i wysuszą tylko wyjdą fajne miękkie, tak samo mięso. Trochę to dłużej schodzi niż usmażyć kurczaka ale warto, bo zdrowsze też. Jak Ci wyjdzie za rzadkie to wystarczy odkryć to woda się w parę minut odgotuje. Przyprawy to wiadomo, jak lubisz, ja polecam do większości rzeczy sól, pieprz, paprykę słodką i ostrą, oregano, estragon, rozmaryn spoko ale nie każdemu może smakować.
Jak tylko trochę obsmażysz kurczaka z wierzchu lekko to zaraz przykryj pokrywką żeby soki z niego wszystkie nie wyparowały tylko żeby się dusił od tej pory, wrzuć do tego pomidora albo przecier pomidorowy, jakąś paprykę czy coś, cebulę, co tam jeszcze masz i będzie generalnie spoko smakować - kukurydzę z puszki, jak lubisz na słodko kwaśno to ananasa można wj**ać jak jesteś za bogaty, pieczarki są spoko, najważniejsze, żeby to wszystko się pod przykryciem robiło to Ci się fajny sos zrobi bo warzywa te soki puszczą i się nie spieką i wysuszą tylko wyjdą fajne miękkie, tak samo mięso. Trochę to dłużej schodzi niż usmażyć kurczaka ale warto, bo zdrowsze też. Jak Ci wyjdzie za rzadkie to wystarczy odkryć to woda się w parę minut odgotuje. Przyprawy to wiadomo, jak lubisz, ja polecam do większości rzeczy sól, pieprz, paprykę słodką i ostrą, oregano, estragon, rozmaryn spoko ale nie każdemu może smakować.
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
...
Napisał(a)
Ale te sosy w słoikach są zaj**iste jednak i nie wychodzi drogo, jak sobie czasem liczę to mi wychodzi tyle samo co kupić warzywa jakieś najtańsze i zrobić surówkę a mniej p******enia jest i naprawdę dobre. Duży z łowicza mam na dwie porcje to mi wychodzi do kosztu obiadu +3 złote z groszami a ostatnio nie chce mi się gotować za bardzo to aż za często to kupuję.
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
Poprzedni temat
Paweł Obrzut przed PROMMAC 1
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- ...
- 67
Następny temat
Power Kids 2
Polecane artykuły