...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hej jeśli chodzi o to pieczenie w gardle to ja dostałem kiedyś w prezencie oliwe robiona na wsi w Grecji i też strasznie piekła podczas picia!! a napewno była w 100% jakby to powiedzieć oryginalna.
...
Napisał(a)
ja kupuje 500ml za 25zł i mam pewność że nie jest pół na pół z rzepakowym czy silnikowym
...
Napisał(a)
monini, super firma, super ma oleje, polecam ci też olej ryżowy, ma fajny smak migdałów i super proporcje tłuszczy
w smaku oliwa bardzo dobra bo wogóle nie gryzie w gardło, nie śmierdzi, i ma w miare neutralny posmak. Kupowałem casadeazite w biedronce 10zł za 750ml ale to zdecydowanie nie to samo
Zmieniony przez - davidooo w dniu 2013-08-28 20:01:42
w smaku oliwa bardzo dobra bo wogóle nie gryzie w gardło, nie śmierdzi, i ma w miare neutralny posmak. Kupowałem casadeazite w biedronce 10zł za 750ml ale to zdecydowanie nie to samo
Zmieniony przez - davidooo w dniu 2013-08-28 20:01:42
...
Napisał(a)
http://www.monini.pl/
ta po prawo oliwa
a olej ryzowy mówie o tym;
http://www.monini.pl/produkty/oliwy-i-oleje/olej-ryzowy/
Zmieniony przez - davidooo w dniu 2013-08-28 20:05:07
ta po prawo oliwa
a olej ryzowy mówie o tym;
http://www.monini.pl/produkty/oliwy-i-oleje/olej-ryzowy/
Zmieniony przez - davidooo w dniu 2013-08-28 20:05:07
...
Napisał(a)
Monini jest świetna w smaku. Lekko piecze w gardło i wyraźnie czuć owocowy aromat. Ostatnio kupiłem TĘ niefiltrowaną oliwę w Biedronce. Osad na dnie, mętna itp. Piecze w gardło tak, że można się udusić. Pyszna. Ale najlepsza jaką piłem to Monini DOP i IGP.
Nie wiem jak można nie lubić oliwy z oliwek - chyba, że ktoś kupuje 750ml za 15zł Prawda jest taka, że dobra oliwa nie jest tania.
Nie wiem jak można nie lubić oliwy z oliwek - chyba, że ktoś kupuje 750ml za 15zł Prawda jest taka, że dobra oliwa nie jest tania.
Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.
...
Napisał(a)
wszystko co dobre nie jest tania a tą z linka jeden polecał że dobra w smaku, mijałem często na półkach ale nie kupiłem nigdy jakoś
aha ciekawostka że ciepła oliwa zawsze(praktycznie zawsze) piecze w gardło, natomiast taka z lodówki schłodzona w gardło nie gryzie i nie śmierdzi
aha ciekawostka że ciepła oliwa zawsze(praktycznie zawsze) piecze w gardło, natomiast taka z lodówki schłodzona w gardło nie gryzie i nie śmierdzi
...
Napisał(a)
To oliwa śmierdzi? Piłem casadeazite i nie czułem żadnego palenia. Te droższe zawsze mnie paliły. Nawet schłodzone. Co prawda mniej, ale zawsze. Gdzieś czytałem, że im mocniej pali w gardło, tym większa zawartość polifenoli.
Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.
...
Napisał(a)
A oprócz smaku co lepsze jest np. w oliwie monini niż w oliwie z biedronki ?
...
Napisał(a)
Tutaj możemy jedynie gdybać, bo nie mamy badań, ale możliwe są dolewki innych olejów, mniejsza zawartość polifenoli, większy stopień utlenienia itp.
Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.
Polecane artykuły