SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gośka i jej walka

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 8213

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
jezli zaczniesz robienie dzień wczesniej i dasz sie temu ciastu przynajmniej 24 godziny wylezakować (rosnąc) to nie będa na pewno drugiego dnia gumowate.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 9908 Wiek 51 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 178038
Płatki owsiane mnie najlepiej "wchodzą" w formie placuszków - płatki/jaja/jabłka/ewentualnie odżywka - blendujesz i sru na patelnię. Owies w takiej postaci... pycha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1803
tzn chlebek wyszedł dobry ciasto lezakowało 14h według przepisu tylko mój błąd taki ze wsadziłam chrupiacą byłke w folie wiec pewnie przez to sie potem zrobiła taka nie ciekawa ale ten chleb co robiłam to pokroiłam i zamrozilam i dzis odmrażałam pierwszy raz i super nawet chrupiący jak po upieczeniu


...wywaliłam płatki i zrobiłam dzis inne śniadanie choć nadal czuję że coś ze mnie nie tak normalnie jak baba w ciąży odrzuca mnie dziś ...

mam jeszcze problem z tym że np mam upieczony na chleb np kawał szynki itp teraz jak to mam liczyć bo surowego przecież nie mam i tak samo jak gotuje kaszę dla wszystkich np wczoraj teraz nałożyłam sobie 100g ugotowanej i tez nie wiem ile to suchej kombinuje potem na oko i notuje w zeszycie tu tylko chyba w tabelkach podane wszystko według suchych /surowych produktów ???



Zmieniony przez - PaniGosia w dniu 2013-03-04 11:16:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3212 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 43594
ze 100g surowej zakladam ze wychodzi 67g upieczonej

The best way to predict your future is to create it.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1803
no właśnie ciężko mi określić bo mój mąż upiekł np 2,5kg kawałek heh a jak pieczecie takie mięso w piekarniku ?

miska dziś




Zmieniony przez - PaniGosia w dniu 2013-03-04 15:13:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 9908 Wiek 51 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 178038
Ważysz przed i po i stosujesz przelicznik. Przykładowo - upiekłaś 2,5kg mięsa, po upieczeniu masz 2kg. 100g pieczonego produktu to zatem 125g surowego (2,5kg/2kg - przelicznik 1,25). Albo na oko - gotowy upieczony kawał dzielisz np na 10 porcji i wiesz, że w każdej jest po około 250g surowizny.
Jak Obli - dieta to nie apteka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1803
no nie apteka dlatego jest wszystko na oko i tak ryżu np nie dojadłam wiec się zgadzać wszystko i tak nie będzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 448 Wiek 110 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 13599
Mimo wszystko trochę uważać trzeba. Bo ryż to głównie węglowodany, a mięso - białko i tłuszcz. Jak nie dojesz, to pi razy oko sprawdź, czy ewentualne zmiany zgadzają się z zaleceniami Obli.

W górach najważniejsze jest, by tam być i tak zwyczajnie się tym byciem cieszyć. http://www.sfd.pl/BlueCrocus_Po_zdrowie_i_sprawność-t887095.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

koksimy! suple,dieta,trening

Następny temat

Prośba o pomoc w redukcji dla osoby z zaleceniem diety niskobialkowej...

WHEY premium