Andrzej Kalisz - AKADEMIA YIQUAN http://www.yiquan.pl
...
Napisał(a)
Już częściowo opróżniony półmisek z pierogami z baraniną i marchwią. Był jeszcze drugi, w wariancie z wieprzowiną i cebulą.
Andrzej Kalisz - AKADEMIA YIQUAN http://www.yiquan.pl
...
Napisał(a)
Przystępne ceny z biletami.
Zanim doszło by danie główne to już bym nie miał miejsca po przystawkach : )
Zanim doszło by danie główne to już bym nie miał miejsca po przystawkach : )
Trener PoTreningu.pl
AdrianIwanowski.eu
...
Napisał(a)
To mi Dacheng znowu smaka na jedzenie narobił
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
...
Napisał(a)
zauważyłem, że w reportażach Dachenga z Chin zawsze jest więcej jedzenia niż wushu Byłem raz w azjatyckiej restauracji z prawdziwym Azjatą w kuchni, wszystko było pyszne, a wyobrażam sobie, że to co tam macie jest jeszcze lepsze.
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
...
Napisał(a)
Faktycznie więcej jedzenia, dlatego, że na treningach robione są filmiki, a nie zdjęcia. A ponieważ filmy montowane i umieszczane w sieci są po powrocie, to w trakcie pobytu w relacji nie są zamieszczane :) Dopiero jak już jesteśmy w kraju, na samym końcu relacji.
Andrzej Kalisz - AKADEMIA YIQUAN http://www.yiquan.pl
...
Napisał(a)
Na wsi kilkadziesiąt kilometrów od Pekinu mieści się filia szkoły Yao. Jest to region sadowniczy, specjalność jabłka. Wczoraj zerwane z drzew, dzisiaj już luksusowo opakowane dostarczono do Pekinu. Teraz co dzień na deser będę jadł jabłko.
Andrzej Kalisz - AKADEMIA YIQUAN http://www.yiquan.pl
Polecane artykuły