Szacuny
7
Napisanych postów
370
Wiek
30 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
12422
przeciez cukier i sól w wiekszości zostanie w zalewie tak wiec nada tylko smaku a bez przesady 5g cukru ktore tam gdzies wejdzie nie zaleje nas jak świnia
Szacuny
7
Napisanych postów
413
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2746
1/4 szklanki cukru, nie jedzcie bo bedziecie grubi, żal mi Was czasem serio, naoglądacie się, naczytacie i potem każdy posiłek jecie suchy i bez smaku, nie dodam łyżki oleju bo to niezdrowe, muszę mieć oliwe z oliwek, nie mogę dać soli, to jakaś chłosta nie dieta. Wszystko można jeść wystarczy myśleć.
Szacuny
978
Napisanych postów
11361
Wiek
5 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
191524
Przepis wrzuciłem po to by pokazać co robię do jedzenia, kiedy jadę gdzieś na dłużej a nie mam dostępu do kuchni . Dokładnie zalewy nikt nie pije więc ...
Sól dobra jak ktoś dużo trenuje , cukru nie dużo ale chodzi o zalewę.
Schab nie jest suchy jest"mokry" na trasy w górach jak ulał mi pasował , otwierałem pojemnik i z warzywami jadłem z smakiem.