98% białka jest w suchej masie, a 91% w całkowitej.
Panie Olimp, dzień mam przeciętnie miły bo jest lato i zastój w interesie.
A wracając do dyskusji to w dwóch poprzednich moich wypowiedziach postawiłem 3 magiczne znaki '?"
To i sam styl wypowiedzi świadczą o tym że pytam a nie stwiedzam.
Poza tym z tym marginesem 2% to nie bardzo rozumiem.
Przecież jeśli w masie całkowitej jest 91% białka a w masie suchej 98% to znaczy że różnica 6-7% to woda. Więc gdzie tu ten margines na smak???
**Tak,tylko myli Pan znowu
odżywkę juz wyprodukowaną//91%//z czystym izolatem//98%//,gdzie po uwzględnieniu procentowej zawartości wody oraz dodatków smakowych i wzbogacających//vit. i minerały//pozostaje 91% i 90% białka .Dodatki aromatyczne są wysokoskoncentrowane i odpowiednie ich zastosowanie daje pożądany efekt//chodzi o sposób ich dodawania,długość poszczególnych procesów,warunki w jakich przeprowadza się cały proces produkcyjny//
I pytam z czystej ciekawości, chcę się więcej dowiedzieć, jeśli odpowiedzi które uzyskuję są wiarygodne to przekazuję je dalej, klientom w sklepie i nowym użytkownikom sfd. Ale czasami muszę trochę popytać, gdybym wszystko co powie producent przyjmował za pewnik to rzucałbym tu teksty z reklam.
A Wy każdą wątpliwość przyjmujecie za atak na firmę.
**Absolutnie tak nie jest ,czego dowodem jest nasza tutaj obecność.
Prawdziwa cnota krytyki się nie boi, a jeśli zdecydowaliście się w tak dużym stopniu uczestniczyć w sfd to musicie wziąć pod uwagę też to że nie wszystkie wypowiedzi ludzi będą hymnami pochwalnymi, ale trafiają się też wątpliwości.
**Nie oczekujemy na hymny pochwalne a każdą krytykę przyjmujemy jako bodziec do ciągłego doskonalenia naszych wyrobów .
POZDRAWIAMY SERDECZNIE
TEAM OLIMP