POSIŁEK 1:
300g jajek ? jajecznica na maśle(15g) 35 / 45 / 0
10ml oliwy ? 0 / 9 / 0
Warzywa
SUMA: 35gB / 54gT / 0gW
POSIŁEK 2:
Tuna z puszki 30gB / 0 / 0
Warzywa
100g orzechów wloskich 8 / 60 / 11
SUMA: 38gB / 60gT / 11gW
POSIŁEK 3 [przedtreningowy 1,5h]:
50g ryżu 3 / 0 / 40
150g kury/wołowiny 30 / 0 / 0
25g pestek dyni ? 7 / 11 / 6
30ml oliwy 0 / 27 / 0
Warzywo
SUMA: 40gB / 38gT / 46gW
PO TREN:
1-2 Banany 0 / 0 / 30
40g białka 30 / 0 / 0
SUMA: 30gB / 0gT / 30gW
POSIŁEK 4 [potreningowy 45-60min]:
50g ryżu 3 / 0 / 40
150g kury/wołowiny 30 / 0 / 0
10g oliwy 0 / 9 / 0
SUMA: 33gB / 9gT / 40gW
POSIŁEK 5:
150g mięsa 30 / 0 / 0
20g oliwy 0 / 18 / 0
SUMA: 30gB / 18gT / 0gW
POSIŁEK 6:
150g twarogu 25 / 8 / 8
5g oliwy 0 / 4 / 0
SUMA: 25gB / 12gT / 8gW
BIAŁKO 231g = 2,5g/kg = 924kcal
WEGLE 136g = 1,5g/kg = 544kcal
TLUSZCZE 191g = 2,1g/kg = 1720kcal
W SUMIE: 3190kcal
Dodam, że dieta jest autorstwa pana Michała "Rtz" Rytersa (nie chce być posądzony o plagiat).