Pytania, na które szukam odpowiedzi są dość uniwersalne i tyczą się większej rzeszy osób.
1. Czy mogę zamiennie spożywać olej winogronowy i oliwę z oliwek.
2. Czy do posiłków w godzinach treningowych, ale w dni w które nie ćwiczę dodać jakieś źródło tłuszczu? Jak się do tego ustosunkować biorąc pod uwagę bilans dzienny?
3. Czy zmiana płatków owsianych na chleb żytni razowy to dobry wybór?
I jeszcze jedno odnośnie dokładania kcal. Z początku w diecie mam 4,5g węglowodanów na kgmc, 2,2 białka i 1,0 tłuszczu. Gdy będę owe kalorie już dokładał to tylko węglowodany czy podbić też trochę białka i tłuszczu?
Z góry wielkie dzięki, Gregorcio92.
Zmieniony przez - gregorcio w dniu 2011-08-17 13:08:40
" ... a co zdobyte, nigdy nie będzie szczytem " - Piotr Łuszcz !
Szacuny
0
Napisanych postów
174
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2176
Jeśli chodzi o pyt. nr 3 to trochę źle je sformułowałem. Chodzi o to, że nie chce w ogóle jeść owsianki (otrębów z resztą też) - nie jestem w stanie się zmusić ...
Czy jest jeszcze inne źródło WW oprócz tych trzech?
" ... a co zdobyte, nigdy nie będzie szczytem " - Piotr Łuszcz !