SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

EGG PROTEIN NEW DESIGN ! ZOBACZ

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7067

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
jak byście opisali smak tego tiramisu? jak mrożona kawa? dla mnie tiramisu to ciasto na biszkopcie z kremem śmietanowo-kawowym albo deser lodowy capucino na biszkoptach/siasteczkach... jest w tym coś z tego ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4154 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 45412
po otwarciu opakowania intesywny aromat, przypomina mi lody tiramisu z algidy ;)
w kazdym razie lepiej pachnie niz smakuje

a powaznie, jak na egg to b.dobry smak :)

>>>unreal definition<<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
tera to za późno... juz sobie kupiłem. wczoraj było pisać :kickass: co prawda mam sp 80 tiramisu, ale dla rozeznania smaku styknie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
raczej sie nie zawiedziesz - prosze daj znac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
ze smakiem tiramisu mam złe wspomnienia, bo swojego czasu złe mnie zwiodło i kupiłem wiaderko łowickiego... chyba się strułem bo mnie bebechy muliły :kickass:

miałem brać egg, ale że jedno z moich ulubionych pod względem smaku/jakości/ceny/wartości białkiem jest sp80 - to poszło.

ładny, delikatny, naturalny zapach. jak parzona kawa ze śmietanką albo ide coffe. proszek delikatny, jak w wanilii, ale chyba bardziej puszysty. kolor delikatny mleko z kawą.

myślałem, że smak będzie niemal identyczny jak ice coffe, które podeszło mi średnio, ale to jednak zupełnie coś innego.

smak: SUPER !!! delikatny, naturalny, zero chemii, nieco bardziej kremowy niż sp80 wanilia. jak miałbym go opisać, porównać, to nasówa mi się skojarzenie śmietanki z wymieszanym cappucino albo prawdziwego likieru Advocat z wymieszanym capuccino. można wyczuć coś bardzo oryginalnego - jakby delikatny posmak alkoholu podkreslający całość.

super odmiana dla wanilii czy czekolady jeśli ktoś jak ja nie przepada za owocowymi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
no i mialem racje
choc az tak pozytwnej relacji sie nie spodziewalem

dla przypomnienia omawiales nie EGG ktory chciales kupic ale System Protein 80 o smaku tiramisu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
ale możliwe, że sprawdze też egg. osobiście smakowo wolę sp80 od wpc100%. wydaje mi się własnie, że wyrazistości smaku i konsystencji nadaje własnie komponenta jajeczna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
juz dawno nie mialem SP80 (jeszcze stara wersje smakowa) wiec brak porownania
i pewno nie szybko skosztuje - zapas WPC 100% i Pro Long'a nie pozwola
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 165
Odnośnie dodawanie "prochu" do placków, czy białko po takiej obróbce termicznej nie traci na jakości itp. ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
jesli go NIE spopielisz to nie
zmienia sie jednak wlasciwosci
np wydluzy wchlanianie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl

Następny temat

Witam Olimp polska firma?

forma lato