...
Napisał(a)
jak byście opisali smak tego tiramisu? jak mrożona kawa? dla mnie tiramisu to ciasto na biszkopcie z kremem śmietanowo-kawowym albo deser lodowy capucino na biszkoptach/siasteczkach... jest w tym coś z tego ?
...
Napisał(a)
po otwarciu opakowania intesywny aromat, przypomina mi lody tiramisu z algidy ;)
w kazdym razie lepiej pachnie niz smakuje
a powaznie, jak na egg to b.dobry smak :)
w kazdym razie lepiej pachnie niz smakuje
a powaznie, jak na egg to b.dobry smak :)
>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
tera to za późno... juz sobie kupiłem. wczoraj było pisać :kickass: co prawda mam sp 80 tiramisu, ale dla rozeznania smaku styknie
...
Napisał(a)
ze smakiem tiramisu mam złe wspomnienia, bo swojego czasu złe mnie zwiodło i kupiłem wiaderko łowickiego... chyba się strułem bo mnie bebechy muliły :kickass:
miałem brać egg, ale że jedno z moich ulubionych pod względem smaku/jakości/ceny/wartości białkiem jest sp80 - to poszło.
ładny, delikatny, naturalny zapach. jak parzona kawa ze śmietanką albo ide coffe. proszek delikatny, jak w wanilii, ale chyba bardziej puszysty. kolor delikatny mleko z kawą.
myślałem, że smak będzie niemal identyczny jak ice coffe, które podeszło mi średnio, ale to jednak zupełnie coś innego.
smak: SUPER !!! delikatny, naturalny, zero chemii, nieco bardziej kremowy niż sp80 wanilia. jak miałbym go opisać, porównać, to nasówa mi się skojarzenie śmietanki z wymieszanym cappucino albo prawdziwego likieru Advocat z wymieszanym capuccino. można wyczuć coś bardzo oryginalnego - jakby delikatny posmak alkoholu podkreslający całość.
super odmiana dla wanilii czy czekolady jeśli ktoś jak ja nie przepada za owocowymi.
miałem brać egg, ale że jedno z moich ulubionych pod względem smaku/jakości/ceny/wartości białkiem jest sp80 - to poszło.
ładny, delikatny, naturalny zapach. jak parzona kawa ze śmietanką albo ide coffe. proszek delikatny, jak w wanilii, ale chyba bardziej puszysty. kolor delikatny mleko z kawą.
myślałem, że smak będzie niemal identyczny jak ice coffe, które podeszło mi średnio, ale to jednak zupełnie coś innego.
smak: SUPER !!! delikatny, naturalny, zero chemii, nieco bardziej kremowy niż sp80 wanilia. jak miałbym go opisać, porównać, to nasówa mi się skojarzenie śmietanki z wymieszanym cappucino albo prawdziwego likieru Advocat z wymieszanym capuccino. można wyczuć coś bardzo oryginalnego - jakby delikatny posmak alkoholu podkreslający całość.
super odmiana dla wanilii czy czekolady jeśli ktoś jak ja nie przepada za owocowymi.
...
Napisał(a)
no i mialem racje
choc az tak pozytwnej relacji sie nie spodziewalem
dla przypomnienia omawiales nie EGG ktory chciales kupic ale System Protein 80 o smaku tiramisu
choc az tak pozytwnej relacji sie nie spodziewalem
dla przypomnienia omawiales nie EGG ktory chciales kupic ale System Protein 80 o smaku tiramisu
...
Napisał(a)
ale możliwe, że sprawdze też egg. osobiście smakowo wolę sp80 od wpc100%. wydaje mi się własnie, że wyrazistości smaku i konsystencji nadaje własnie komponenta jajeczna.
...
Napisał(a)
juz dawno nie mialem SP80 (jeszcze stara wersje smakowa) wiec brak porownania
i pewno nie szybko skosztuje - zapas WPC 100% i Pro Long'a nie pozwola
i pewno nie szybko skosztuje - zapas WPC 100% i Pro Long'a nie pozwola
...
Napisał(a)
Odnośnie dodawanie "prochu" do placków, czy białko po takiej obróbce termicznej nie traci na jakości itp. ?
...
Napisał(a)
jesli go NIE spopielisz to nie
zmienia sie jednak wlasciwosci
np wydluzy wchlanianie
zmienia sie jednak wlasciwosci
np wydluzy wchlanianie
Poprzedni temat
prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl
Następny temat
Witam Olimp polska firma?
Polecane artykuły