z góry dzięki
...
Napisał(a)
witam mam taką sprawe jestem w polowie cyklu enan i deka,no i na nieszczęscie dopadla mnie choroba,w sumie przeziębienie,katarek ciurkie mleci ,gardło itd. no i sil na cwiczenie nie ma i tym bardziej ochoty!w niedz.przypada mi stral deki a w poniedzialem enana.co mam robic przełożyc strzaly o pare dni,bo cos czuje ze tyle to potrwa,czy ciągnąc dalej bez zmian(nie będą to zmarnowane srzały???) poradzcie chłopaki,jak to rozwiązać!!
z góry dzięki
z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1g wit c.aspiryna albo 2 acardy.b6 50 mg.parę dni sie grzać w wyrze i wracaj na siłkę
WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW
...
Napisał(a)
nie mozesz sobie przerwy robic i kontynuowac puzniej (przerwasz to odblok) mialem podobnie- zrob sobie odpoczynek od silki pare dni(tydz)
ja mialem angine ropna- zaaplikowalem sobie extra(dodatkowo do cyklu-w danym tyg- jednorazowo)1 dawke deeki i tescia+ antybiotyk wit i na silke nastepnego dnia pognalem- ale to ja
ja mialem angine ropna- zaaplikowalem sobie extra(dodatkowo do cyklu-w danym tyg- jednorazowo)1 dawke deeki i tescia+ antybiotyk wit i na silke nastepnego dnia pognalem- ale to ja
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!