-=zawsze do przodu-=
...
Napisał(a)
sie ma!wlasnie jestem po cyklu metki tyko 60tabsow i mam maly problem!jestem tydzien po!biore kreatyne na spadki!ale k.........a nie czuje juz takiego apetytu na seks jak przed cyklem!napiszcie czy to normalne i ile to trwa!troche sie boje!moja laska jest zla na mnie ze wziolem!!!z gory dziekuje!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hmmm po cyklu na mecie masz w pewnym stopniu zablokowana przysadke mozgowa, 60 tabletek to niby nie wiele,ale mimo wszystko ja radzilbym w takim przypadku wziasc 10 tabsow clomidu. Upewnij sie u specjalistow w dziale,
...
Napisał(a)
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
dzieki chlopaki!a sam ZMA 60 tabsow z OLIMPU starczy?napiszcie w jakich iloscias mam to brac ?biore juz tydzien kreatyne!mam przestac?czy nie przeszkadza brac to razem?poadrawiam!!
-=zawsze do przodu-=
...
Napisał(a)
ZMA - 2 tab 0,5h przed snem - na opakowaniu jest chyba wieksze dawkowanie, ale 2 tab swoja role spelnia.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
mam jeszcze jedno wyjscie!kumel zalatwia mi wlasnie omnadren!mam tez deczke w chacie!jak bym to zapodal w nastepna niedziele?mozna tak zrobic a potem oczywiscie clomid!czy to za duzo jak na jeden raz?pozdro
-=zawsze do przodu-=
...
Napisał(a)
chlopaki o czym mowa 60 tabs!!!!chyba jednak w psychice ci to siedzi!!
...
Napisał(a)
Jak najbardziej może przyblokować. Ludzie różnie reagują.
mafia.doping.full-hardcore.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!