...
Napisał(a)
Witam potrzebuje pomocy z od blokiem cykl był taki 1-8 enan 250 e5d (vlcd) 9-29 enan 500 deca 500 e7d ostatnie 1.5 miesiąca enen 250 e5d (znowu vlcd) bardzo bym prosił o rozpisanie od bloku ostatni enan poleciał 6 dni temu (mam jeszcze w zapasie jak coś) brałem ari 1/2 tabsa co 4 dni odstawić już?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hcg co 6-7 tygodni 5000 rozbite na 2 strzały badan nie robiłem jeszcze mam skierowanie zrobię na dniach
...
Napisał(a)
ale na co masz skierowanie? Na estradiol i prolaktynę? Bo na to kieruje lekarz specjalista, a zwykły to może skierować ale odpłatnie. To zrób te badania i zobaczy się ile tego ari do hcg dać. A hcg zaczniesz bić za 2 3 dni. Po 7 miesiącach to koło 15 20tyś hcg wbić. Pierwsze 4 ini hcg dał bym 2500e3d a dalej 1666 e3d, po 2 dniach od ostatniego hcg clomid przez 4,5 tygodnia (pierwsze 5 dni możesz dać 2 tab) + tamox pół tabsa przez 5tyg
Przy ostatniej ini hcg możesz zbadać testosteron całkowity
Ale jeżeli masz towar to trochę przedłuż cykl, skoro doopiero wychodzisz z vlcd, żebyś na ujemnych kcalach nie wchodził w pct.
Przy ostatniej ini hcg możesz zbadać testosteron całkowity
Ale jeżeli masz towar to trochę przedłuż cykl, skoro doopiero wychodzisz z vlcd, żebyś na ujemnych kcalach nie wchodził w pct.
...
Napisał(a)
nie mam u siebie żadnego labu wiec muszę robić przez skierowanie oczywiście odpłatnie nie jestem już na ujemnych kcal ale ok dam jeszcze 1 strzał enana starczy? czyli hcg zacząć po 8-9 dniach od ostatniego testa?
...
Napisał(a)
Tak, 10 dni po strzale enana można już zacząć HCG. Wbij z 10 tyś, 2500iu e2d i 3 dni po HCG clom.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
proszę o szybka odpowiedz bo nie wiem czy przedłużać o ten 1 enan czy nie vlcd zakończyłem tydzień temu a teraz jem około 2500 kcal(chociaż trochę potrafię podjeść )
...
Napisał(a)
Dostales odpowiedz ze hcg 10dni po enanie...
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2016-06-07 22:15:48
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2016-06-07 22:15:48
...
Napisał(a)
artek999proszę o szybka odpowiedz bo nie wiem czy przedłużać o ten 1 enan czy nie vlcd zakończyłem tydzień temu a teraz jem około 2500 kcal(chociaż trochę potrafię podjeść )
Zawaliłeś z tym enanem 8 tygodni w takich dawkach to zdecydowanie za krótko,nic trwałego nie zbudujesz ja bym leciał 16 tygodni, ale to twój show i twoje zabawki.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!