co sądzicie o takich chlebkach z dłuższa data spożycia, typu jakiś Fitness, pumpernikiel.(są zafoliowane) czy one są bardzo przetwożone? skoro maja pare tygodni okres spożycia. czy waro je jeść
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mają dużo dodatków chemicznych i konserwantów, na dłuższą metę nie polecam, jak już to lepiej jakiś razowiec z małej, lokalnej piekarni.
...
Napisał(a)
ja ostatnio przwaznie z piekarni biore, i polecam, swiezy chlebek o mily zapasie 

...
Napisał(a)
sama długa data wiele mówi od czasu do czasu można zapodać ale na dłuższy czas lepiej zainwestować w dobry chlebek z piekarni u mnie mają datę 2 dni w przód tylko 

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ja kupuje w piekarni
a ostatnio zauwazyłem że maja bułki(razowe,zwykłe,kajzerki) z poprzedniego dnia po 0,25zl opłaca sie zważyłem sobie grahamke i 90g a w smaku dobre,bede od wrzesnia do szkoły zabieral
polecam takiego z poprzedniego dnia tanie a dobre
a ostatnio zauwazyłem że maja bułki(razowe,zwykłe,kajzerki) z poprzedniego dnia po 0,25zl opłaca sie zważyłem sobie grahamke i 90g a w smaku dobre,bede od wrzesnia do szkoły zabieral
polecam takiego z poprzedniego dnia tanie a dobre

...
Napisał(a)
Pumpernikiel jest ok. Ma długi okres przydatności(ponoć dwa tygodnie w szczelnym opakowaniu, dwie doby po otwarciu opakowania. Ja otwieram, zamykam w pudełku i do lodówki wstawiam. Starcza na 5 dni
)i ma niski IG.

...
Napisał(a)
koles racja osobiście też bardziej lubie pieczywo z poprzedniego dnia 

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!