100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live forever.
mi na luzie wchodzilo 6cm soku e2d w tylek czy udo .. w barki 3cm to standard a wbjałem i 4cm
co do jakiś gumek itp nikgdy tego nie robilem , igle mam caly czas wbita w gumke az nie skoncze butelki ... odkażam tylko miejsce inj i to teraz jak jest lato bo w zimie to rzadko . czasami przetre papierem toaletowym miejsce inj jak sie krew pokaże ...
autorowi nic nie bedzie ... gula sie wchłonie siniak zejdzie ..
pajaczeqŻeby uniknąć wielu problemów trzeba pilnować higieny i sterylności. Takie minimum moim zdaniem to oczywiście używanie tego samego zestawu tylko raz, umycie dokładne rąk porządnie mydłem zanim zaczniemy dotykać czegokolwiek i w przypadku flakonu przetrzeć wacikiem nasączonym alkoholem gumkę przed pobraniem towaru i drugim wacikiem miejsce iniekcji i wtedy mamy pewność że jeśli towar sam w sobie nie posiadał żadnych zanieczyszczeń to my zrobiliśmy wszystko ok. Takie waciki dostępne w aptece po 100 sztuk pojedynczych pakowane za około 9 zł. A co do dużej ilości krwii która wypłynęła i zrobił się obrzęk postaraj się może wolniej wbijać towar zrobić raz w połowie przerwę na 10 sec i po wtłoczeniu wszystkiego zostawić igłę na około 30 sec w miejscu iniekcji. Często też towar z krwią się ulatnia gdy wbijamy na raz za dużo w jedno miejsce np ja na sobie testowałem i dla mnie 2.5 ml na raz to jest maks powyżej tego zawsze coś wypłynie nawet przy naprawdę głębokiej iniekcji :)
Gadasz. Tle razy biłem przez dres, kilka razy nawet przez dżinsy i jakoś żyję

doping & zdrowie