Mój problem polega na tym, że strasznie zaczęła mnie boleć kość ogonowa na wczorajszym treningu. Teraz moje pytanie czy to może mieć spójność z iniekcją, czy po prostu gdzieś nie świadomie się uderzyłem i się odezwało bólem?
...
Napisał(a)
Witam. W niedzielę przybiłem szot cypka, jest to mój pierwszy cykl i pierwsza iniekcja. Mięsień odezwał się bólem po 12 godzinach troszkę pobolewa ale mogę chodzić, ćwiczyć, spać na tym boku nie na żadnego zaczerwienienia ani opuchlizny.
Mój problem polega na tym, że strasznie zaczęła mnie boleć kość ogonowa na wczorajszym treningu. Teraz moje pytanie czy to może mieć spójność z iniekcją, czy po prostu gdzieś nie świadomie się uderzyłem i się odezwało bólem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Mogę się podpiąć pod pytanie , też tak mam ale nie za każdym razem . Raz w miesiącu i nie powiem jest to dokuczliwe bo ból jest odczuwalny .
...
Napisał(a)
Wkreciłeś sobie ja też przybilem pierwszy raz tydzien temu propa i miale to samo tylko ze ja wale e2d wiec znacznie wiecej tego. pewnie od brzyszków albo sie gdzies pierd-olnołes. od szota niemożliwe. chyba że w kosć sobie igła podales :D
Wątroba się regeneruje a nerki są dwie!!!
...
Napisał(a)
Hehe nie no wkręcać nie wkręcam bo boli kyrewsko. Od brzuszków niemożliwe, może i gdzieś się ugodziłem zaraz postaram sobie przypomnieć, ale proszę o wypowiedzi innych :)
...
Napisał(a)
Może to nie kość ogonowa? kosc jako taka nie boli... moze korzonki albo cos. stan zapalny od strzala albo cos w tym stylu. ja jak sobie propa podalem to mialem zludzenie ze mnie kolano na******la w stawie i cale ludo mialem gorace.
Zmieniony przez - nest69 w dniu 2011-01-11 14:18:32
Zmieniony przez - nest69 w dniu 2011-01-11 14:18:32
...
Napisał(a)
Ale jak dotykam to boli, tam nie ma mięśnia jest sama kość. Nie ma żadnych zmian skórnych, a w miejscu iniekcji ból ustępuje. Chodzi mi tylko o kość.
...
Napisał(a)
Czarnym miejsce bólu, kółkiem iniekcji. TO NIE MOJA D*PA :P Muszę dotknąć żeby bolało.
http://i51.tinypic.com/8yrhue.jpg
Zmieniony przez - Vexel w dniu 2011-01-11 14:26:16
http://i51.tinypic.com/8yrhue.jpg
Zmieniony przez - Vexel w dniu 2011-01-11 14:26:16
...
Napisał(a)
hahaha nie zła fota
liczysz na cos ??
hehe to nie od igły napewno.

...
Napisał(a)
Zdjęcia fajnych lasek są tak poprzerabiane, że bym nie widział gdzie się plecy kończą a d*pa zaczyna.
Polecane artykuły