a wiec tak jak w temacie teraz w ferie mam oboz sportowy (biegi) i zamierzam poprawic sobie wytrzymalosc itd...sile...moj staz treningowy (biegowy) wynosi ok 2.5 roq a pierwszy cykl kreatynowy zaczlem jakies 4 miesiace temu razem z glutamina ..i postanowielm terez zrobic kolejny cykl...i tereaz mam pytanka..wiec...chce kupic zwykla creapure olimpu i do tego creapure citrate ..bede bral bez fazy nasycenia..i wlasnie jak mam to dawkowac.??..majac 2 treningi myslalem ze z rana 8kaps citrate...po 1 treningu 5g monohydratu i po 2 kolejne 5 gr mono ?? czy tak bedzie dobrze ?? czy moze inaczej...prosze o optymalne zestawienie i moze poradzcie co moge jeszcze dokupic do tego ewentualnie zamienic itd. oraz o pelna rozpise co i jak .. mozecie tez dozucic inne suple wspomagajace wytrzymalosc sile.....chce miec jak najwiekszy przyrosc silowy...wytrzymaosciowy...zastanawiam sie na creapure pyruvate ale nie wiem jak to sie ma cena / jakos ?? wiec prosze o porady...expertow i pelne odpowiedzi zalezy mi na tym...z gory dzieki i pozdrawiam .... jak jeszcze na cos wpadne to napisze :)aaa i mam prawie 18 lat
.... a czy zma tez moge sobie zrobic domowej roboty i brac na noc ?? :>