...
Napisał(a)
siema, skoro można odblokować się nolvą i jeśli bierzemy np. mete + nolve na gino to czy oznacza to, że jesteśmy praktycznie cały czas odblokowani?? I czy można jakos poznac czy jest sie "dobrze" odblokowanym?!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
nolwa sie nei odblokujesz qrwa mowie Ci nolwa to przeciwko gino i zapobiega duzej retencji wody....
na odblok clomid!!!

Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
hehheh chyba ktos ci scieme wkleil z ta nolwa jesli myslisz ze sie nia odblokujesz to sie zdziwisz
...
Napisał(a)
pakman191 nolvą się odblokujesz
spójrz https://www.sfd.pl/temat97752/
Zmieniony przez - Aleks w dniu 2004-06-01 10:51:36

Zmieniony przez - Aleks w dniu 2004-06-01 10:51:36
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
nolva nie idzie sie odblokowac to sa glupoty co tam pisza chyba. wez sobie zrob cykll i pozniej stosuj sama nolve i zobaczymy czy sie odblokujesz.clomid jest na odblokowanie a nolva na ginekomastie!!
Rekiny for always
...
Napisał(a)
Nolva tak samo jak clomid stymuluje przysadke więc odblokować sie nią można.. Lifter coś chyba o tym wie..
...
Napisał(a)
ja rowneiz slyszalem ze nolva da sie odblokowac a co do tego czy wybrac clomid czy nolve to kadzy ma inne zdanie
...
Napisał(a)
ja i tak bym obstawial za swoim ale nie posmakujesz puki sam nie zastosujesz 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!