Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2804
Siemano.
Dzisiaj sie wybieram do lekarza i mam takie pytanie. Czy jest tu ktos kto zalatwial sobie Winstrol na recepte, jesli tak to podajcie cene jaka jest w aptece.
Ps. Jesli recepta test. prol. jest u niego za 20 zeta ( jedna recepta na dwa opakowania) to ile moze chciec za recepte 100tab. Winstrolu.
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2804
oki juz wszystko mam. Teram co do cyklu, zamierzam walić 200ml w pon i piątek. Ale nie o to chodzi mianowicie cykl bedzie sie skladal z Test.Prol (10x200ml) i Stanazolol 100 tabsów 5mg. Stanazolol chce brac po 2 tab dziennie( wydaje mi sie ze styknie - na mecie 2 tabsach dziennie czasami 1 przytylem 8kg,a zjadlem 80tabsow tylko:> )Tak więc biorąc 2 dziennie styknie na 50 dni(4tyg) a tescie bede napieral 10tyg. I w końcu dobijam do końca wypowiedzi .... wiem jestem skręt :-] Tak wiec Stanazolol brac na poczatku czy pod koniec cyklu.
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2804
Czyli co zostaje tylko kupowanie u dila z niepewnym towarem?Slyszalem ze podobno mozna kupic tylko sie czeka ( trzeba zrobic zamuwienie czy cos takiego? ):]
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2804
Pomózcie co zrobic jak juz bede u lekarza moze sie jakos da? wkoDcu to jest lek... Ewentualnie doradzcie co kupic skoro bede u znajomego lekarza i mam szanse na dostanie recepty - co sie oplaca, a na cz. rynku jest drogie.Ps. chodzi mi o czysty miesien bez wody. Cos co dziala podobnie jak Winstrol ...
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2804
Ok dzieki za odpowiedzi. Wynstrol zalatwie sobie z innego żródla. Czytalem o tym Oxa........ i wole poczekac na stanazolol. Kurde ale kasy pojdzie na ten cykl :/
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2804
Tego Oxa...... jednak nie kupie jednak poczekam tydzien i Stanazolol bede mial z pewnego źródla juz sprawdzony.I mam pytanie pewnie bylo juz zadawane ale....... co radziecie na odbvlokowanie do cyklu test. prol + stanazolol - HCG czy Clomid?