czy samo odstawienie tesciaka pomoze chodz troche?
...
Napisał(a)
bije tescia propionata co 2 dni, zaczely mnie swedziec i piec sutki zwlaszcza prawy i chyba sie lekko powiekszyl w stosunku do drugiego, nolve bede mial dopiero za jakies 4-5dni, odstawic teraz tescia ic zekac na nolve i dopiero wznowic cykl ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie nie przerywaj cyklu zapodaj nolwe przez 2-3 dni nawet do 60mg potem zejdz do 20/10 mg i jedz do konca cyklu...
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
a samo odstawienie tescia nie zwolni tego procesu, bo przecierz propionat tylo 2-3 dni daje jakies efekty? wiec moze po 3 dniach od stzralu przestana mnie swedziec, a na nolve zaczekam i wznowie cykl
...
Napisał(a)
jak juz zaczoles cykl to ciagnij do konca a jak dostaniesz nolve to bierz 4 dni po 40mg a nastepnie ciagnij po 10mg az do odblokowania a podczas odblokowania 20mg do konca brania clomidu
bedzie ok
pozdro
bedzie ok
pozdro
KOCHAJ SZALEJ, NIE MYSL CO DALEJ...
...
Napisał(a)
nie czekaj na nolve z rozpiski tylko wal dawkę uderzeniową ! zdrowie przede wszystkim
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!