SIema mam zamiar sobie wziasc teraz nitrobolon i cell pump powiedzcie mi czy to dobry pomysl i czy dobre to jest wogule i czy mi malo spadnie czy duzo jak przestane brac itd..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dieta to podstawa i jak napisal kolega wyzej wez duza puche Cp + Nitro 2.
Bedziesz zadowolony. Jezeli profesjonalnie do tego podejdziesz to mozesz zalozyc topic testowy w dziale do tego przeznaczonym. Dzieki temu bedziesz mogl uzyskac porady na biezaco podczas trwania cyklu.
Pzdr
Bedziesz zadowolony. Jezeli profesjonalnie do tego podejdziesz to mozesz zalozyc topic testowy w dziale do tego przeznaczonym. Dzieki temu bedziesz mogl uzyskac porady na biezaco podczas trwania cyklu.
Pzdr
...
Napisał(a)
a moze byc nitro 1 to w kaps... czy w prochu ma byc?:> to chyba roznicy nie ma?
...
Napisał(a)
a puszka Cp ma byc duza i nitro tez czy mala nitro starczy? a TCM jakbym chcial zamiast Cp to dobry pomysl?
...
Napisał(a)
nitro I i nitro II to spora róznica
I - nobooster( pobudzacz )
II-stack kreatynowy wal CP + Nitro II
I - nobooster( pobudzacz )
II-stack kreatynowy wal CP + Nitro II
nie oglądaj sie za siebie
...
Napisał(a)
Kup sobie nitro 2 i cp. Samo CP ladnie cie spompuje wiec nie warto brac nitro 1 wiec kup 2
...
Napisał(a)
Ej a TCM moglbym wzisac zamiast CP? bo moge miec tanio od kolegi dobry pomyssl?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!