...
Napisał(a)
Mowiac o deca dicku mowimy o braku testosteronu w organizmie wywolanym przyjmowaniem nandrolonu. Wiec ja to rozumiem w ten sposob, ze przyjmujac nandrolon bez testosteronu, w celach anabolicznych, tracimy potencjal naszego endogennego hormonu anabolicznego jakim jest testosteron. Wiec teraz mi powiedzcie jak to jest, bo wg. mnie takie cos nie ma sensu, poniewaz tak jak mowie praktycznie z anabolizmem wychodzimy na zero, albo jedynie troszeczke na plus. Chociaz w zasadzie niewiem czy nawet bedac maksymalnie zblokowanym, ten anabolizm nie bedzie wystepowal, bo dawka endogennego testosteronu wytwarzanego przez organizm w porownaniu z dawkami dopingowymi wynosi tyle, co zostaje w igle do insuliny.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No przeciez nandrolon to pochodna to znaczyze przejmie funkcje endogennego testa i anabolizm bedzie 

1
...
Napisał(a)
Ale bez andorgenów to się człowiek jak szmata czuje bez wyrazu. Chociaż proviron dorzucić.
1
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Ale co z tego, jak ma aktywność progesteronową.
[ON]
...
Napisał(a)
Właśnie po co? 

[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!