Przyjaciele przychodza i odchodza, wrogowie sie gromadza.
...
Napisał(a)
jakie sa najlepsze zrodla potasu? oprocz pomidorow, bo te sprzedawane w sklepach zdaja sie nieco pozbawione tego mineralu.. jakies wyjałowione ;] sadze po smaku nie wiem jakie to ma przelozenie na zawartosc mineralow ale jak smakuje jak woda... to nie wrozy dobrze chyba :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zobacz sobie ile w koncentracie pomidorowym go jest, poza tym masz tam tez cenny likopen, polecam, sam zjadam go 100g dziennie
ps. masz jakies powiazania z cora??

ps. masz jakies powiazania z cora??

...
Napisał(a)
dzieki :) ps. nie mam ;] jedynie avatar :D
...
Napisał(a)
EmQ;)nie koniecznie spzinak..szpinak ma na 100g 235mg potasu banan ma duzo potasu na 100g ok 400mg tu msz BTW produktow oraz jakie ma witaminy i mineraly przy kazdym jest iel ma potasu..;)WIec mozesz sobie obadac
http://www.dobradieta.pl/tabele.php
http://www.dobradieta.pl/tabele.php
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
radziuuu zajefajny avatar
cora widziala?
Pzdr
sory za spam

Pzdr
sory za spam
----> www.pajacyk.pl <----
na weekendach mnie NIE MA!
::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue
...
Napisał(a)
kup se czysty chlorek potasu, taki jak dla osob za niedoborem potasu, nie wiem gdzie to można kupić, ale można. Wygląda to jak zwykła sól kuchenna. W chlorku potasu jest ok 52,3% jonów potasu, także jak chcesz dostarczyć se 1000 mg potasu bierzeż łyzeczke ok 1,9 g kcl.
...
Napisał(a)
góra-forte dzieki :)
6roove
nie wiem czy widziala, w kazdym badz razie nie komentowala go
kiedys jedynie skomentowala inny moj avatar ktory z kolei byl z moja morda :D
Iryd_kg moja matka ktora jest laborantka twierdzi ze nie mozna kupic potasu bez recepty, bo przedawkowany jest ponoc bardzo grozny dla zdrowia (?). Raz z reszta bylem w aptece pytalem o cynk magnez i potas to nie dostalem potasu i jeszcze sie pytala po co potas ;] retorycznie ;]
6roove

Iryd_kg moja matka ktora jest laborantka twierdzi ze nie mozna kupic potasu bez recepty, bo przedawkowany jest ponoc bardzo grozny dla zdrowia (?). Raz z reszta bylem w aptece pytalem o cynk magnez i potas to nie dostalem potasu i jeszcze sie pytala po co potas ;] retorycznie ;]
...
Napisał(a)
potas bez recepty nie bardzo - calipoz np
najwiecej jest w koncentracie pomidorowym
po co chcesz ladowac duzo potasu?
najwiecej jest w koncentracie pomidorowym
po co chcesz ladowac duzo potasu?
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
bo prolo sie rozkrecilo i cos mnie w sercu czasem potrafi zakłuć :] to tez pomyslalem ze niedobor potasu
1
Polecane artykuły